Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Rane i opekline Octenisept sprej za rane 50 ml
Bezreceptni lijek
Tegobe / Muči me... / Rane i opekline

Octenisept sprej za rane 50 ml

Šifra: 4560
Raspoloživo Schülke & Mayr

Octenisept sprej za rane je antiseptička otopina za sluznice i kožu koja štiti rane od infekcije mikroorganizmima.

6,99 €
6.99
PDV uključen u cijenu

Ovaj proizvod je OTC lijek te se zakonski može podići i platiti isključivo u ljekarni.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas na
01 4870 224 ili [email protected]

Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

Octenisept sprej djeluje antiseptički te sprečava inficiranje rana na koži i sluznicama. U 100 ml otopine nalazi se 0,1 g oktenidinklorida i 2,0 g fenoksietanola koji uništavaju već nastanjene mikroorganizme te sprečavaju rast novih mikroorganizama na području rane.

Primjena

Octenisept sprej namijenjen je za primjenu na sluznice i okolnu kožu kod djece i odraslih.

Djeluje antiseptički pa čisti ranu i sprečava razvoj infekcije. Može se primjenjivati i prije dijagnostičkih ili kirurških zahvata u području spolnih organa, a može se koristiti i za ispiranje usne šupljine. Octenisept sprej može se koristiti u ograničenom vremenskom periodu i kao dodatna terapija gljivičnih infekcija na koži stopala.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte liječnika ili ljekarnika.

Doziranje

Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako je opisano u uputi o lijeku ili kako su Vam je rekao liječnik ili ljekarnik. Octenisept sprej može se primjenjivati prema potrebi, a maksimalno 14 dana bez liječničkog nadzora.

Octenisept se jednom dnevno nanosi na sluznicu i okolnu kožu pomoću namočenih tupfera ili raspršivanjem.

Octenisept otopina za sluznice i kožu se može primjenjivati za ispiranje usta samo kada je potrebno tretirati cijelu usnu šupljinu. Isperite usnu šupljinu s 20 ml otopine tijekom 20 sekundi. Izbjegavajte gutanje preparata.

Napomene i mjere opreza

Primjenu lijeka potrebno je odmah prekinuti u slučaju pojave bilo kojeg znaka preosjetljivosti. Nemojte primjenjivati Octenisept sprej ako ste alergični na neku od djelatnih ili pomoćnih tvari.

Lijek se ne smije injicirati ili primjenjivati direktno u tkivo koristeći štrcaljku, već je namijenjen isključivo za površinsku primjenu uz pomoć tupfera ili raspršivanjem. Lijek ne smije dospjeti u krvotok i ne smije ga se progutati.

Izbjegavati dodir s očima i ne nanositi sprej na bubnjić.

Ako ste trudni ili dojite, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom prije primjene Octenisept spreja.

Pomoćne tvari

Kokamidopropilbetain otopina, natrijev klorid, natrijev (D)-glukonat, glicerol (85%), natrijev hidroksid, voda, pročišćena.

Čuvanje

Čuvati izvan dohvata djece. Lijek čuvati na temperaturi ispod 25 °C.

Lijek se ne smije primjenjivati nakon isteka roka valjanosti istaknutog na pakiranju.

Upute o lijeku

Octenisept sprej za rane 50 ml

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.