Početna Proizvodi Mame i djeca Oprema za bebe i djecu Oli &Carol Žvakalica Banana Ana

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca / Oprema za bebe i djecu

Oli &Carol Žvakalica Banana Ana

Šifra: 00065326
Raspoloživo Oli & Carol

Grickalica za zube u obliku banane koja se koristi pri rastu zubića, za osjetilnu igru i kao igračka pri kupanju.

17,12 €
13,70 €
|
129,00 kn
103,20 kn
103.20
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Grickalica za zube u obliku banane koja se koristi pri rastu zubića, za osjetilnu igru i kao igračka pri kupanju.

Uz pomoć Oli&Carol voće i povrća uvedite vašu bebu u zdrave životne navike već od najmanje dobi.

Oli&Carol voće i povrće dizajnirano je bez ikakvih rupa tako da se u njima ne mogu razmnožavati bakterije i plijesan. Napravljeni su od stopostotnog prirodnog lateksa koji je dobiven iz malazijskog kaučukovca te ručno obojan sa sigurnim i prirodnim bojama namijenjenim za hranu. Ekološke su, biorazgradive i prijateljske prema okolišu.

Netoksične, bez BPA, PVC-a, ftalata i nitrozamina.

Mekane su i jednostavne za držanje te su sigurne za žvakanje. Mogu se koristiti kao žvakalica, igračke pri kupanju, ukras…
Stimuliraju bebina osjetila te umiruju bolne desni beba. Dizajnirane su u Barceloni, a napravljene u Maroku. Svaki proizvod je ručno rađen, s posebnom pažnjom posvećenoj svakom detalju. Zbog upotrebe prirodne gume, prisutne su manje varijacije u bojama i oblicima.

Održavanje

Za čišćenje žvakalice preporučujemo pranje u vodi sa sapunom.

Čuvajte ju na suhom mjestu. Ako žvakalicu ostavite na vlažnome, moguća je pojava plijesni kao i na svakom prirodnom proizvodu. Preporuka je sušenje na zraku između upotreba.

Ne izlažite žvakalicu dugotrajno na sunčevoj ili umjetnoj svjetlosti radi moguće promjene boje. Uklonite pakiranje i sve etikete prije djetetove upotrebe.

Sve Oli & Carol žvakalice su od stopostotnog prirodnog materijala te su zbog toga normalne malene nesavršenosti ili nedosljednosti između proizvoda. Ne sterilizirati proizvod.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.