Početna Proizvodi Mame i djeca Oprema za bebe i djecu Oli &Carol Žvakalica Bauhaus
Mame i djeca / Oprema za bebe i djecu

Oli &Carol Žvakalica Bauhaus

Šifra: 00072051
Raspoloživo Oli & Carol
18,90 €
18.90
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

Bauhaus žvakalica je idealna za male ruke i pruža olakšanje za nježne desni bebe. S mekanim figurama na prstenu, potiče grickanje i ublažava zubne probleme, te pomaže u učenju oblika i boja. Također, potiče razvoj fine motorike dok beba hvata prsten i figure.

Ova žvakalica može se pričvrstiti na Oli&Carol Cool kids vezicu kako bi bila dostupna bebi tijekom vožnje u kolicima ili igre. 

Kao i druge Oli&Carol žvakalice, izrađena je isključivo od prirodnih materijala, poput kaučuk gume i boja na bazi prirodnih pigmenata. Ona je ekološki prihvatljiva, biorazgradiva i sigurna za okoliš. Ne sadrži štetne tvari poput BPA, PVC-a, ftalata i nitrosamina. Također je antibakterijska, higijenična, fleksibilna i sigurna za žvakanje, pružajući bebama potrebno olakšanje.

Osim toga, važno je napomenuti da žvakalicu treba održavati tako da je jednostavno operete u vodi s deterdžentom ili prebrišete vlažnom krpom. Ne preporučuje se sterilizacija ili čuvanje u hladnjaku. Važno je držati je na suhom mjestu i izbjegavati dugotrajno izlaganje suncu ili umjetnom svjetlu kako boje ne bi izblijedile. Također, prije nego što je date djetetu, uklonite pakiranje i etikete.

Budući da su Oli & Carol žvakalice ručno izrađene od prirodne gume, moguće su manje varijacije u bojama i oblicima, što je normalno. Promjene u temperaturi mogu privremeno utjecati na oblik i volumen žvakalice, ali to je normalno i ne utječe na njezinu funkcionalnost.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.