Moj Pablo
0
Početna Proizvodi Mame i djeca Oprema za bebe i djecu Oli & Carol Mini žvakalica Kiwi Jose Antonio
Mame i djeca / Oprema za bebe i djecu

Oli & Carol Mini žvakalica Kiwi Jose Antonio

Šifra: 00069187
Raspoloživo Oli & Carol

Mini grickalica za zube u obliku kivija koja se koristi pri rastu zubića, za osjetilnu igru i kao igračka pri kupanju.

14,47 €
|
109,02 kn
14.47
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,02 kn

Mini grickalica za zube u obliku kivija koja se koristi pri rastu zubića, za osjetilnu igru i kao igračka pri kupanju.

Ergonomski je oblikovana i idealna za najmlađe bebe koje će ih žvakati i grickati, a razne teksture na mini žvakalici bit će od pomoći bebama kada im krenu nicati zubi.

Mini žvakalice imaju i mjesto kroz koje se može provući klasični lančić za dudu kako bi uvijek bila uz dijete i kako se ne bi izgubila (lančić nije uključen uz žvakalicu).

Mini grickalica je izrađena od 100% prirodnog materijala, kaučuk gume te je ručno obojana sa sigurnim i prirodnim bojama namijenjenim za hranu.

Netoksične, bez BPA, PVC-a, ftalata i nitrozamina.

Mekane su i jednostavne za držanje te su sigurne za žvakanje. Mogu se koristiti kao žvakalica, igračke pri kupanju, ukras…
Stimuliraju bebina osjetila te umiruju bolne desni beba. Svaki proizvod je ručno rađen, s posebnom pažnjom posvećenoj svakom detalju. Zbog upotrebe prirodne gume, prisutne su manje varijacije u bojama i oblicima.

Održavanje

Za čišćenje žvakalice preporučujemo pranje u vodi sa sapunom.

Čuvajte ju na suhom mjestu. Ako žvakalicu ostavite na vlažnome, moguća je pojava plijesni kao i na svakom prirodnom proizvodu. Preporuka je sušenje na zraku između upotreba.

Ne izlažite žvakalicu dugotrajno na sunčevoj ili umjetnoj svjetlosti radi moguće promjene boje. Uklonite pakiranje i sve etikete prije djetetove upotrebe.

Sve Oli & Carol žvakalice su od stopostotnog prirodnog materijala te su zbog toga normalne malene nesavršenosti ili nedosljednosti između proizvoda. Ne sterilizirati proizvod.

Promjene u temperaturi mogu uzrokovati promjenu oblika i volumena žvakalice, no to je samo privremeno.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € (80 kn) ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 € (10 kuna).

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 € (1 kn).

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € (80 kn) donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 € (10 kn). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 € (1 kn)

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.