Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Inhalatori Omron Inhalator microair U100

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Ortopedija i uređaji / Inhalatori

Omron Inhalator microair U100

Šifra: 00059280
Raspoloživo Omron

Omron Inhalator microair U100 je prijenosni inhalator džepne veličine.

172,41 €
|
1.299,00 kn
1299.00
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Omron Inhalator microair U Inhalator je vrlo praktičan za djecu ili odrasle koji pate od alergija ili astme i trebaju terapiju uvijek kraj sebe. Uređaj je malih dimenzija, bešuman i lagan za rukovanje. Inhalator Omron MicroAir U100 koristi MESH tehnologiju, kod koje se aerosol stvara potiskivanjem tekućeg lijeka kroz sitne rupice mrežice izrađene od metalne legure.

Od jednostavnog kašlja do astme, s novim inhalatorom džepne veličine možete se učinkovito inhalairati, kad god i gdje god je potrebno. Uređaj omogućuje inhalaciju pri različitim kutovima uz stabilno raspršivanje.

Možete ga upotrebljavati čak i u krevetu ili na bebama/djeci koje držite na rukama. Pomaže u tretiranju respiratornih stanja donjih dišnih puteva kao što su: bronhitis, bronhiolitis, astma i KOPB. Prijenosan je i stane u džep, svaku torbicu ili aktovku.

Duljina rada je do približno 4 sata uz upotrebu samo dvije baterije AA.

Prije upotrebe pažljivo pročitati upute za primjenu.

Jamstvo na uređaj iznosi 3 godine.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.