Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Tlakomjeri Omron Tlakomjer M3 za nadlakticu

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Tlakomjeri

Omron Tlakomjer M3 za nadlakticu

Šifra: 00024187
Omron

Omron Tlakomjer M3 precizno mjeri krvni tlak i i ima univerzalnu mekanu manžetu koja pristaje i na prosječnu i na veliku nadlakticu.

685,00 kn
Uključen PDV (25%)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Omron Tlakomjer M3 precizno mjeri krvni tlak i i ima univerzalnu mekanu manžetu koja pristaje i na prosječnu i na veliku nadlakticu, opsega od 22 do 42 cm.

Sadrži indikator za povišeni krvni tlak, indikator za detekciju nepravilnog srčanog ritma i upute za pravilno omatanje manžete.

Ostale funkcije:

  • klinički validiran
  • pohranjuje podatke za dva različita korisnika i tako omogućuje praćenje pojedinačnih očitanja
  • ima naprednu Intellisense tehnologiju koja jamči ugodno mjerenje tlaka jer je manžeta napuhana točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska

Tlakomjer ima jamstvo pet godina, a manžeta dvije godine.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.