Početna Proizvodi Ortopedija i uređaji Toplomjeri Omron toplomjer za uho MC-521
Toplomjeri

Omron toplomjer za uho MC-521

Šifra: 00046666
Omron

Omron infracrveni toplomjer za uho MC-521 namijenjen je za brzo mjerenje tjelesne temperature djece i odraslih u jednoj sekundi.

495,00 kn
Uključen PDV (25%)

Proizvod je trenutno nedostupan

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Omron infracrveni toplomjer za uho MC-521 namijenjen je za brzo mjerenje tjelesne temperature djece i odraslih u jednoj sekundi.

Jednostavan je za korištenje s tri načina mjerenja: mjeri tjelesnu temperaturu u uhu, temperaturu površine i temperaturu prostorije.

Završetak mjerenja signalizira zvučnim signalom. Pakiranje sadrži 21 zamjenskih kapica, a točnost mjerenje je potvrđena laboratorijskim testiranjima.

Specifikacije

  • Iznimno jednostavan za korištenje 3 u 1 mjerenje - mjeri tjelesnu temperaturu u uhu, temperaturu površine i temperaturu prostorije.
  • Trajanje mjerenja: 1 sekunda.
  • Mjerne jedinice: Celsius/Fahrenheit.
  • 25 memorija mjerenja.
  • Pozadinska rasvjeta zaslona za lakše očitanje rezultata.

Jamstvo: 3 godine.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.