Početna Pablo loyalty program

Pablo loyalty program

Preuzmite Pablo loyalty aplikaciju i štedite

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a, dodataka prehrani i OTC proizvoda) u iznosu većem od 80 kn, na prodajnim mjestima Ljekarni Pablo uz predočenje Pablo loyalty kartice ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 10 kuna. U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10%.
Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 1 kn.

JEDNOSTAVNIM KLIKOM DO APLIKACIJE

Kliknite i prezumite Pablo loyalty aplikaciju na svoj smartphone:

Česta pitanja o loyalty programu

Kako doći do Pablo aplikacije?

Aplikaciju "Ljekarna Pablo" možete preuzeti na Google Playu ili App Storeu, ovisno o mobilnom uređaju koji imate.

Način bodovanja

Kod svake kupovine (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a, dodataka prehrani i OTC proizvoda) iznad 80 kuna ostvarujete pravo na bodove, i to 1 bod na svakih 10 potrošenih kuna. Popusti se ne zbrajaju, odnosno pogodnosti koje proizlaze iz loyalty programa ne mogu se kombinirati i dodati drugim popustima, akcijama i sniženjima većim od 10%.

Gdje mi je aplikacija?

Ako ste promijenili mobilni uređaj ili iz nekog razloga izgubili pristupne podatke, molimo da se javite našem partneru za aplikaciju, na mail: helpdesk@modusinfinitum.eu.

Što dobivam za prikupljene bodove?

Članstvo u Pablo Loyalty programu svakom korisniku donosi mogućnost uštede kroz prikupljene bodove, korištenje kupona za popuste i druge pogodnosti, te arhivu svih dosadašnjih kupovina kako bi vjernim kupcima olakšali ponavljanje čestih kupovina putem webshopa. Prikupljene bodove možete koristiti kako želite. Možete odbiti iznos bodova od ukupnog računa kod svake kupnje, a možete i skupljati bodove dok nemate dovoljno za jednu cijelu košaricu. Bodovi su vaši - vi odlučujete.

Račun na kojem koristite sakupljene bodove ne ulazi u obračun za nove bodove.

Do kada vrijede bodovi?

Vaši bodovi nemaju vremensko ograničenje korištenja.

Opći uvjeti korištenja loyalty aplikacije ZU Ljekarna Pablo