Početna Pablog Dermokozmetika Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Dermokozmetika

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Razbudite kožu s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore.

Svi članci
Datum objave: 03.02.2020.
Sunce, zagađenje, pušenje i različiti stilovi života uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Slobodni radikali uzrokuju oksidativni stres kože, ubrzavaju preuranjeno starenje i kožu čine sivom i umornom. Zato je tu - Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C - posebno formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i neželjenih prvih znakova starenja. Brzo upijajući booster ispunjava bore i pruža koži zaglađeniji, svježiji i blistaviji izgled.

Vitamin C snažan je antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala i jačanju vlastitog obrambenog sustava kože. Neophodan je za proizvodnju kolagena u stanicama kože i odgađanju znakova starenja. Čisti vitamin C je najučinkovitiji svježe aktiviran.

Eucerin pakiranje osigurava svježinu pomoću dva spremnika: gornjeg spremnika s gumbom za potisak i aktivaciju vitamina C u kojem se nalazi askorbinska kiselina u prahu i donjeg spremnika s emulzijom koja sadrži hijaluronsku kiselinu i licochalcon A. Vitamin C trenutno otpušta svoju snagu za obnovljeni i mladenački izgled kože.
 
Licochalcon A i niskomolekularna hijaluronska kiselina djeluju zajedno s vitaminom C. Dok niskomolekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim slojevima kože, licochalcon A neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetski vidljivom svjetlošću HEVIS.
 
Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana.
 

RAZBUDITE KOŽU!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.