Početna Pablog Dermokozmetika Otkrijte pudere koji podižu samopouzdanje

Dermokozmetika

Otkrijte pudere koji podižu samopouzdanje

Uz visoki stupanj prekrivanja i iznimnu postojanost, Dermablend puderi njeguju vašu kožu.

Svi članci
Datum objave: 10.10.2018.

Jedan od najbitnijih proizvoda u šminkanju je upravo puder i većina žena je u stalnoj potrazi za onim „idealnim“, a kada ga pronađu veoma ga teško mijenjaju. Na pitanje zašto koriste make-up, odgovor je jasan: žele biti lijepe i žele se osjećati lijepima. Isto tako žele prekriti ono što im se manje sviđa.

Puder za lice osnova je besprijekornog izgleda kože i zato uvijek tražimo pudere za prekrivanje nepravilnosti koji će nam dati dodatno samopouzdanje, u trenutku kada nam najviše treba.

Zašto odabrati Vichy Dermablend puder?

Vichy Dermablend puderi su razvijeni u suradnji sa stručnjacima u Vichy Laboratorijima, dostupni u ljekarnama, hipoalergeni, nekomedogeni, primjereni i za osjetljivu kožu, obogaćeni sastojcima koji hidratiziraju i njeguju kožu i UV filterima za zaštitu od štetnih utjecaja okoline. Pružaju visoko prekrivanje i iznimnu postojanost uz lagani osjećaj na koži bez učinka maske.

Odabrati možete Dermablend fluid, korektivni puder za sve nepravilnosti na koži (mrlje, crvenilo, neujednačena boja tena) i Dermablend 3D Correction, inovativni puder za masnu kožu sklonu aknama (ožiljci, neujednačena površina kože).

Puder za sve tipove kože

Dermablend fluid je tekući korektivni puder primjeren svim tipovima kože, koji odlično prekriva manje i veće nepravilnosti na koži: mrlje, crvenilo, neujednačena boja tena. Postojan je do 16 sati uz lagani osjećaj na koži bez učinka maske. Uz izvrsno prekrivanje, ujedno njeguje kožu pružajući joj 24-satnu hidrataciju.

Puderi ne sadrže parabene i primjereni su za osjetljivu kožu i za svakodnevnu uporabu.

Važno je svakodnevno nositi SPF faktor za zaštitu od sunca i zato Vichy puderi sadrže SPF 25 (Dermablend 3D Correction) ili SPF 35 (Dermablend fluid) čime štite kožu od negativnih utjecaja iz okoline i UV-zraka.

Dostupni su u četiri nijanse (15 Opal, 25 Nude, 35 Sand i 45 Gold) koje se savršeno stapaju s kožom za prirodan izgled tena.

Puder za masnu kožu i prikrivanje akni

Dermablend 3D Correction je korektivni puder za masnu i aknama sklonu kožu, besprijekorno prikriva prištiće, ožiljke od akni i neujednačenu boju kože. Zadržava mat izgled do 16 sati bez efekta maske. Uz izvrsno prekrivanje, ujedno djeluje na nepravilnosti i značajno umanjuje njihov izgled iz dana u dan.

Kako pravilno nanijeti puder?

Kako bismo smanjili nakupljanje pudera na licu, produljili trajanje pudera i pobrinuli se da puder izgleda prirodno, potrebno ga je pravilno nanijeti ali i dobro pripremiti i njegovati kožu prije nanošenja sa preparatima poput Vichy Aqualia Thermal kreme za hidrataciju kože.

1. Odmjeravanje - Odmjeriti količinu pudera veličine lješnjaka.

2. Primjena - Nanijeti kratkim dodirima vrhova prstiju, počevši od unutarnjeg dijela lica ka vanjskom dijelu, da bi se postigla jednaka raspodjela i optimalna doza proizvoda. Po potrebi ponovno nanijeti na zone nesavršenosti ili ožiljke.

3. Razmazivanje - Rasporediti brzim, izjednačavajućim pokretima počevši od unutarnjeg dijela lica ka vanjskom.

Na kraju dana, kožu je važno očistiti sa preparatom poput Vichy Purete Thermale 3u1 mlijeko za uklanjanje šminke. Tako će koža biti spremna za iduće nanošenje pudera.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.