Početna Pablog Dermokozmetika Pravila sudjelovanja u natječaju “Eptaderm nagrađuje povodom Svjetskog dana psorijaze”

Dermokozmetika

Pravila sudjelovanja u natječaju “Eptaderm nagrađuje povodom Svjetskog dana psorijaze”

Svi članci
Datum objave: 16.10.2021.

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom “Eptaderm nagrađuje povodom Svjetskog dana psorijaze” je Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost “Ljekarna Pablo”, Pulac 4a, 51 000 Rijeka, Hrvatska (u daljnjem tekstu: Organizator) u suradnji s tvrtkom “Pontus Pharma d.o.o.”, Ulica kralja Zvonimira 62, 10000 Zagreb, Hrvatska, koja dana 29. listopada 2021. donosi sljedeća Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju:

1. UVJETI SUDJELOVANJA

Ovim se Pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Eptaderm nagrađuje povodom Svjetskog dana psorijaze” (u daljnjem tekstu: nagradni natječaj) koju priređuje Organizator s ciljem promocije proizvoda i usluga tvrtke, samog imena tvrtke te nagrađivanja vjernosti potrošača, u svrhu povećanja interakcije te uspostavljanja čvršćeg odnosa s korisnicima službene internetske stranice Organizatora, na društvenoj mreži Instagram (u daljnjem tekstu: službene stranice).

Ovim Pravilima je osigurana ravnopravnost svih sudionika nagradnog natječaja te jednaka mogućnost za dobitak promotivne nagrade nakon ispunjavanja ovdje utvrđenih uvjeta. Ova će Pravila Organizator objaviti u sklopu objave na službenoj stranici, a zainteresirani korisnici moći će ih proučiti prijavom na odgovarajući link.

2. TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj će se održati od 29. listopada 2021. do 31. listopada 2021. godine do 23:59 sati.

3. NAČIN SUDJELOVANJA U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, potrebno je da sudionici u komentarima nagradne objave na Instagramu napišu zašto baš oni zaslužuju osvojiti nagradu. Završetkom natječaja, 31. listopada 2021. godine, stručni žiri će odabrati 5 odgovora čije će vlasnike i nagraditi. Jedan korisnički profil može samo jednom sudjelovati u nagradnom natječaju.

U natječaju se prihvaćaju svi komentari objavljeni putem komentara u nagradnoj objavi natječaja na Instagram stranici Magistar Pablo.

4. PRAVO SUDJELOVANJA

Sudjelovanje u nagradnom natječaju je besplatno. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju svi punoljetni korisnici koji žive u Republici Hrvatskoj. Vlasnici i zaposlenici Organizatora, organizatori natječaja i članovi njihovih obitelji nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

5. NAGRADE

  • 5x EPTA PSO gelova za čišćenje lica

6. ODABIR DOBITNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Nakon završetka nagradnog natječaja, dobitnici će biti objavljeni na službenoj Instagram stranici Magistar Pablo (@ljekarna.pablo) u komentarima nagradne objave: https://www.instagram.com/ljekarna.pablo/?hl=hr.

Dobitnici nagrada će biti obaviješteni pozivom na službenoj stranici najkasnije do 3. studenog 2021. godine. Dobitnici su suglasni poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) privatnom porukom na Instagram stranici Magistar Pablo, nakon čega će biti kontaktiran i obaviješten o isporuci nagrade.

Prilikom dodjele nagrade, Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj Instagram profila kojeg je koristio za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ako odabrani pobjednici ne ispunjavaju uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 2 (dva) dana od objave poziva, Organizator zadržava pravo odrediti idućeg pobjednika ili ne dodijeliti nagradu

Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga, organizator zadržava pravo odrediti alternativnog pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

7. OGRANIČENJA I ZAŠTITA PODATAKA

Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njemu. Osim dodjeljivanja nagrade dobitnicima, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze.

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izmijeni pravilnik ovoga Natječaja, uz obavezu da ga, bez odgađanja, objavi na stranici: https://www.instagram.com/ljekarna.pablo/?hl=hr.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na Zdravstvenu ustanovu za ljekarničku djelatnost “Ljekarna Pablo” isključivo pravo korištenja svojih komentara u promotivne svrhe bez naknade autoru.

Organizator jamči da će podacima sudionika postupati sukladno odredbama važećih propisa. Organizator neće prosljeđivati kontakte i osobne podatke sudionika trećim osobama ni pod kojim uvjetima te će nakon odabira i kontaktiranja dobitnika trajno ukloniti podatke prikupljene u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sa stranice sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili štete ugledu i časti Organizatora ili branda.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama, ne reklamira Instagram niti je povezan s tom društvenom mrežom. Tvrtka Facebook Inc. nije izvođač, organizator ni pokrovitelj nagradnog natječaja. Sudionici su svjesni da svoje podatke pružaju Zdravstvenoj ustanovi za ljekarničku djelatnost “Ljekarna Pablo”, a ne Instagramu.

U Zagrebu, 29. listopad 2021. godine

Ljekarne Pablo

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.