Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Dermokozmetika Tamne mrlje uzrokovane aknama su prošlost uz Eucerin DermoPure njegu

Dermokozmetika

Tamne mrlje uzrokovane aknama su prošlost uz Eucerin DermoPure njegu

DermoPure linija namijenjena je za učinkovitu njegu masne i aknama sklone kože.

Svi članci
Datum objave: 13.10.2021.

Kako nastaju kožne nepravilnosti - akne

Česte kožne nepravilnosti kao što su akne, prištići i miteseri javljaju se kada tijelo prolazi hormonalne promjene. Kod otprilike 80-90% mladih osoba pojavit će se određeni stupanj nepravilnosti na koži. Obično pogađaju adolescente, no sve su češće i kod odraslih osoba, osobito žena. Bez obzira u kojem životnom stadiju se akne pojavljuju, ovisno o intenzitetu i dugotrajnosti, mogu bitno utjecati na samopouzdanje i samopoštovanje kod osoba koje se s njima susreću.

Posebna njega masne kože sklonoj aknama 

Nakon adolescentske dobi, uobičajene kožne nepravilnosti poput akni nestaju same od sebe, no masna koža ipak zahtijeva posebnu njegu i učinkovite tretmane kako bi se preveniralo daljnje pogoršanje stanja kože i nastanak tamnih mrlja uzrokovanih aknama.

Eucerin® DermoPure njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože:

  • mikroupale
  • pojačano lučenje sebuma
  • stvaranje bakterija
  • hiperkeratozu.

Inovativna formula sadrži licochalcon A, salicilnu kiselinu i tehnologiju regulacije sebuma koji smiruju iritacije i crvenilo, smanjuju akne, prištiće i proizvodnju sebuma te sprječavaju njihov nastanak. Aktivni sastojci djeluju na samom izvoru nastanka kožnih bolesti i udovoljavaju potrebama zahtjevne masne kože, a poboljšanje kože može se očekivati već nakon dva tjedna.

Eucerin ptoizvodi iz dermo pure linije.

Zadržavanje nepravilnosti – postupalna hiperpigmentacija

Jednom kada se akne povuku i upalni procesi smire, nepravilnosti se mogu i dalje zadržati. Često se pojavljuju u obliku postupalne hiperpigmentacije ili PIH-a.

U suštini, PIH je vrsta hiperpigmentacije kože koja je uglavnom potaknuta načinom na koji se koža regenerira nakon upale. Može utjecati na kožu lica i tijela, osobito na područja izložena UV zračenju i pojavljuje se u obliku ravnih obojanih mrlja. Osim izlaganja jakom suncu bez adekvatne zaštite, tretmani kože poput dermoabrazije, kemijskog pilinga i laserske terapije mogu također potaknuti nastanak PIH-a.

Pozdravite se s tamnih mrljama uzrokovanim aknama – nova DermoPure njega

Za mnoge bivše oboljele od akni, tamne mrlje uzrokovane aknama su gorki podsjetnik na njihovu borbu s kožom. Čak i kad se upala povezana s aknama povuče, tragovi akni mogu trajati dugotrajno i stigmatizirati osobe godinama. Iz tog razloga, Eucerin tim stručnjaka stvorio je inovaciju unutar DermoPure linije njege – DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem – koji smanjuje vidljive tamne mrlje i nepravilnosti povezane s aknama i DermoPure Protective fluid SPF 30 – s UVA/B filterima koji štite od tamnjenja mrlja izazvanih suncem i sprječavaju njihovo pojavljivanje.

Žena drži Eucerin Dermo Pure kremu za lice.

U kliničkoj studiji koja je uključila osam tjedana redovite upotrebe njege, Seruma s trostrukim djelovanjem i Protective fluida SPF 30 dva puta dnevno, 95% osoba se slaže: „Konačno pobjeđuje tamne mrlje uzrokovane aknama!" - riječi su to 100 volontera unutar kliničke studije. Kliničko ispitivanje je dokazalo povećanu učinkovitost u borbi protiv tamnih mrlja ukoliko se kombinira njega – Serum i Fluid zajedno.

Klinički testiran, Serum s trostrukim djelovanjem, formuliran s patentiranim thiamidolom smanjuje tamne mrlje, nepravilnosti i kontrolira sjaj. Prvi rezultati vidljivi su nakon dva tjedna redovite primjene i kontinuirano se poboljšavaju tijekom vremena.

Eucerin Dermo Pure Triple effect krema..

Glavne prednosti seruma na temelju tri ključna faktora:

  1. Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: Patentirani thiamidol djeluje na temeljni uzrok hiperpigmentacije smanjujući postojane tamne mrlje i sprječavajući njihovu pojavu.
  2. Protiv nepravilnosti: Salicilna kiselina učinkovito smanjuje nepravilnosti, dok licochalcone A sprječava ponovno pojavljivanje novih nepravilnosti.
  3. Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma daje dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože.

Učinkovitu svakodnevnu njegu masne i aknama sklone kože pronađite u Protective fluidu sa SPF 30 zaštitnim faktorom koji štiti od tamnjenja mrlja uzrokovanih suncem.

Eucerin Dermo Pure post acne marks krema.

Glavne prednosti fluida na temelju tri ključna faktora:

  1. Protiv tamnjenja pigmentnih mrlja: SPF 30 UVA/B filteri štite od tamnjenja tragova akni pod utjecajem sunca i sprečavaju njihovo pojavljivanje.
  2. Protiv nepravilnosti: Antibakterijski decandiol pomaže u sprečavanju nepravilnosti dok licochalcone A umiruje nadraženost kože.
  3. Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan matirajući učinak bez sjaja kože

Pobijedite tamne mrlje uzrokovane aknama! 

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.