Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Majka i dijete Na more s trbuhom do zuba

Majka i dijete

Na more s trbuhom do zuba

Trudna na moru - strava ili izvrsna prigoda za odmor? Ako imate urednu trudnoću, nema apsolutno nikakvog razloga da se zbog trudnoće lišite boravka na moru.

Svi članci
Datum objave: 01.08.2016.

Putujte pametno

Ne preporučujemo da trudni putujete na Karibe ili na otoke južnoga Jadrana, osim ako ne živite u Splitu, Omišu ili Dubrovniku. Ne zbog zdravlja ili opasnosti, nego zbog ugode. Naime, dugi letovi i duge vožnje automobilom s velikim su trbuhom znatno manje ugodne nego što ih se sjećate i to morate imati na umu kad planirate ljetovanje. Osim toga, trudnice s trbuhom do zuba moraju češće na toalet pa i to valja uzeti u obzir pri odabiru destinacije i vožnje. Unaprijed odlučite stati svako toliko da se osvježite, protegnete i prošećete. Isplanirate li zanimljivu rutu, to može biti genijalan, opušteni izlet s predivnim ručkom u Lici. Putujete li u klimatiziranom automobilu, pazite da temperatura ne bude preniska i da prije stanke postupno povećavate temperaturu kako biste se lakše prilagodili vrućini vani.

Otok ili ne?

Nažalost, na hrvatskim otocima ne postoji organizirana lokalna primaljska skrb, što je najčešći razlog zbog kojeg trudnice odabiru ljetovanje na kopnu - da bi bile u blizini rodilišta i liječničke skrbi u slučaju da trudovi počnu. Hoćete li odabrati otok ovisi o više faktora, a najvažniji je samo jedan: što trudnica osjeća? Ako vam je čak i u 27. tjednu trudnoće pomisao da ste daleko od rodilišta neugodna, kopno je prava destinacija za vas. Ako vam ni u 35. tjednu nije problem biti na Braču, bilo vam to treće ili prvo dijete, nema razloga da ga izbjegavate. Naravno, uz uvjet da se vaš liječnik s time slaže.

Odmor i mir koje donosi Mediteran dobro će vam doći!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.