Početna Pablog Majka i dijete Salvit Beta glukan

Majka i dijete

Salvit Beta glukan

Kako dječji imunološki sustav nije dovoljno razvijen, a djeca su kroz igru u vrtićima i školama izložena uzročnicima bolesti, događa se da obolijevaju češće nego odrasli.

Svi članci
Datum objave: 05.02.2018.

U doba djetinjstva, zbog pojačanih potreba organizma, esencijalni nutrijenti imaju najveći značaj.

Pravilna prehrana s mnogo svježeg voća i povrća vašim bi mališanima trebala osigurati dovoljno mikronutrijenata. No istraživanja su pokazala da je današnja prehrana djece lošije kvalitete i da velik broj djece ne unosi dovoljno voća i povrća. Osim toga, zagađenost i iscrpljenost tla koje je sve siromašnije mineralima znači da voće i povrće uzgojeno na takav način pruža i manju nutritivnu vrijednost.

Zato sve važniji postaju antioksidansi, vitamini i minerali koji se uzimaju kao nadopuna zdravoj prehrani. Dok su ostali vitamini važni kao gradivne tvari u organizmu, vitamin C, vitamin D i cink, u izravnoj su vezi s jačanjem imuniteta pa bi ih djetetova prehrana svakodnevno trebala osigurati ili bi se njima trebala nadopuniti.

Posebno tijekom zime, zbog boravka u zatvorenim, grijanim prostorima naši mališani češće obolijevaju i bivaju prehlađeni, pri čemu dolazi do pojave najčešćih simptoma kao što su curenje nosića, bol u grlu, kašalj, razdražljivost i gubitak apetita. Vrlo često zabrinuti roditelji dolaze u ljekarnu tražeći proizvode za jačanje imuniteta svojih najmlađih kako bi spriječili moguće tegobe.

Salvit beta glukan je jedinstven tekući dodatak prehrani koji osim beta glukana sadrži i Yestimun, iscrpinu crne bazge kao prirodni izvor C vitamina i cink koji doprinosi funkciji imunološkog sustava.

Salvit beta glukan je odličnog okusa jagode kojeg će vaša djeca obožavati!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.