Početna Pablog Moje zdravlje Alfabiotik – alfa među glukanima

Moje zdravlje

Alfabiotik – alfa među glukanima

Ojačaj imunitet i pripremi ga za obranu od štetnih utjecaja iz okoline.

Svi članci
Datum objave: 23.09.2020.

U kraćim i hladnijim danima produžuje se vrijeme boravka u zatvorenim i grijanim prostorima. Dok su djeca su vrtićima i školama, a odrasli u svom poslovnom ritmu, mogućnost širenja zaraze putem virusa i bakterija se povećava. To je kritično vrijeme za imunološki sustav koji započinje borbu s virusima i bakterijama i trudi se kako bi ih savladao bez razvoja simptoma.

Uz pravilnu prehranu i hidraciju, redovitu tjelesnu aktivnost, kvalitetan odmor i pažljiv odabir dodatka prehrani možemo pridonijeti obrani organizma i smanjiti rizik od infekcija. 

Koji je proizvod najbolji izbor za imunitet cijele obitelji?

Magistar Pablo preporučuje alfa glukan, jedan od najpoznatijih biološki aktivnih polisaharida, kojeg karakterizira spoj tradicionalne medicine, znanstvene podloge i farmaceutske kvalitete. Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji dvaju visokovrijednih proizvoda: acetiliranog i standardiziranog alfa glukana koji je izoliran iz micelija gljive Shiitake (prebiotik) i probiotičke kulture BB12. Alfa glukan jača oslabljenu funkciju imuniteta i prevenira virusne infekcije.

ALFABIOTIK ZA ODRASLE

Dodatak prehrani namijenjen za odrasle (600 mg, 21 vrećica). 

Upute za upotrebu: Sadržaj vrećice potrebno je otopiti u jednoj žlici tekućine ili dodati u malu količinu hrane sobne temperature. Uzimati jednu do tri vrećice dnevno, pola sata prije jela.  

ALFABIOTIK za odrasle, 21 vrećica

ALFABIOTIK ZA DJECU

Dodatak prehrani namijenjen za djecu (300 mg, 21 vrećica).

Upute za upotrebu: Sadržaj vrećice potrebno je otopiti u jednoj žlici tekućine ili dodati u malu količinu hrane sobne temperature. Uzimati jednu vrećicu dnevno, pola sata prije jela (za djecu od 3 do 12 godina).

ALFABIOTIK JUNIOR za djecu, 21 vrećica

Poradite na jačanju imuniteta i budite otporni na štetne utjecaje i mikroorganizme iz okoline.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.