Početna Pablog Moje zdravlje CURAPROX [BE YOU.] Zubne paste za sva raspoloženja

Moje zdravlje

CURAPROX [BE YOU.] Zubne paste za sva raspoloženja

Šest profinjenih okusa Curaprox [BE YOU.] zubnih pasti za prirodno izbjeljivanje zuba uz pomoć enzima.

Svi članci
Datum objave: 01.03.2019.

Sadrže prirodne biljne sastojke koji štite od nastanka karijesa, osiguravaju svježinu, pomažu kod osjetljivih zuba, ne uzrokuju afte, podupiru prirodno djelovanje sline, sprječavaju nastajanje zubnog plaka i štite desni. U setu uz svaku pastu priložena je i četkica Curaprox CS 5460 ultra soft za kvalitetnu, učinkovitu i temeljitu oralnu higijenu.

CURAPROX [BE YOU.] zubne paste sadrže:

  • Prirodni enzim glukoza oksidazu koji pretvara šećer u ustima u prirodni vodikov peroksid i djelomično u kisik, što omogućava prirodno izbjeljivanje zuba. Uz optički izbjeljivač Prestige Sparkling Blue® za dodatno prividno izbjeljivanje zuba, prirodni sastojci njeguju i čiste površinu zuba i smanjuju mogućnost nastajanja novih mrlja. Također, enzim glukoza oksidaza podupire sustav laktoperoksidaze koji utječe na ravnotežu oralne flore.
  • 950 ppm natrij fluorida za sprječavanje nastanka karijesa.
  • Hidroksilapatit koji remineralizira caklinu i smanjuje osjetljivost zuba.
  • Ksilitol sprječava razmnožavanje bakterija, koje uzrokuju karijes. Dobivamo ga iz breze, no iako je slatkog okusa nije nimalo zanimljiv štetnim bakterijama koje uzrokuju karijes. Ksilitol ima antibakterijski učinak i jača zubnu caklinu.
  • Echinacea, vražja kandža i centela smiruju i obnavljaju sluznicu usta i desni i smanjuju upalu. Pomažu nakon dentalnih tretmana i operacija.
  • Ekstrakt gorke naranče uklanja štetne bakterije.
  • Pantenol i provitamin B5 održavaju vlažnost sluznice, potpomažu nastajanje novih stanica u sluznici, smanjuju upale i potiču brži oporavak.
  • Nizak RDA stupanj abrazivnosti (50) što ih čini nježnima za zubnu caklinu.

Zubne paste [BE YOU.] ne sadrže:

Ne sadrže triklosan, mikroplastiku ni NLS, agresivno pjenilo kojeg sadržava većina sredstava za čišćenje. NLS iritira i isušuje sluznicu u ustima i često uzrokuje afte. Paste su primjerene i za vegane.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.