Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Moje zdravlje Dodaci prehrani u svakodnevnom životu

Moje zdravlje

Dodaci prehrani u svakodnevnom životu

Na tržištu postoje različiti dodaci prehrani, a njihova je svrha dodatno obogatiti uobičajenu prehranu u cilju održavanja zdravlja.

Svi članci
Datum objave: 07.09.2018.
Dodaci prehrani su pripravci proizvedeni iz koncentriranih izvora hranjivih tvari (vitamini i mineralne tvari) i/ili drugih tvari koji imaju svrhu obogatiti prehranu.
 
Veći dio današnje populacije uslijed izloženosti stresu, nepravilne prehrane i nezdravih navika ne unosi dovoljno hranjivih tvari, stoga je industrija pred konstantnim izazovom kreiranja učinkovitih i kvalitetnih dodataka prehrani za opću populaciju i za najosjetljivije skupine kojima je suplementacija zbog specifičnih potreba od iznimne važnosti; djecu, trudnice, radnu populaciju i osobe starije životne dobi.
 
Dodaci prehrani su u službi održavanja zdravlja; imuniteta, krvožilnog sustava, mikrobiote, probave i živčanog sustava. Porastom svijesti o pravilnoj prehrani rastu i zahtjevi potrošača koji sve češće dolaze u ljekarne s upitima o dodacima prehrani.

Brojne informacije dostupne su online i nerijetko se zahtjevi temelje upravo na istima, ali preporuka je savjetovati se sa stručnom osobom koja može preporučiti personalizirani plan suplementacije. Važno je naglasiti da korištenje dodataka prehrani nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu no pravovremena i adekvatna suplementacija može djelovati komplementarno i sinergijski s prehranom čime se postiže optimalni učinak na zdravlje.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.