Početna Pablog Moje zdravlje Kako nogama vratiti energiju i osjećaj lakoće?

Moje zdravlje

Kako nogama vratiti energiju i osjećaj lakoće?

Od ovoga ljeta, predstavljamo novo rješenje za povratak energije i osjećaja lakoće u vaše noge.

Svi članci
Datum objave: 08.08.2018.
Tijekom dugog, toplog ljeta smo izloženi natprosječno visokim temperaturama. Statistički gledano, mnogi među nama, a posebno pripadnice ljepšeg spola, ljeti imaju pojačan osjećaj težine i umora u nogama. Ovaj osjećaj katkad može biti toliko neugodan da pogoršava kvalitetu našeg života u ljetnim mjesecima.
 
Ugledna, neovisna farmaceutska kuća Servier Healthcare je, u suradnji s vodećim francuskim stručnjacima za luksuznu kozmetiku, razvila dermatološki ispitanu energizirajuću kremu za noge Cedralex. Krema je svojim učinkom i profinjenim, svježim mirisom već očarala brojne dame širom svijeta. Cedralex je energizirajuća krema za noge koja djeluje na tri načina: osvježava noge, opušta ih i hidrira kožu nogu.
Cedralex je kombinacija ekstrakta odgovorno uzgojenog korzikanskog cedrata s metvicom. Cedrat (ili u nekim našim krajevima četrun) potječe iz Azije, točnije s južnih padina Himalaja.

Cedrat od davnina raste i u Sredozemlju, a još u 19. stoljeću najprodavaniji postaje cedrat s mediteranskog otoka Korzike. Ovaj čuveni predak današnjeg limuna često se koristi i u zdravstvene svrhe pa se na latinskom naziva Citrus medica. Cedralex je prvi kozmetički proizvod tvrtke Servier Healthcare, a više informacija o kremi možete pronaći na www.cedralex.hr.

Ispred tvrtke Servier Healthcare
Emmanuelle Péré, mr. farm.
Dinko Lupi, dr. med.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.