Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Moje zdravlje Koji je tvoj omiljeni magnezij? Dietpharm nagradni natječaj!

Moje zdravlje

Koji je tvoj omiljeni magnezij? Dietpharm nagradni natječaj!

Osvoji magnezij i isprobaj nove oblike!

Svi članci
Datum objave: 05.06.2024.

Organizatori nagradnog natječaja pod nazivom “Koji je tvoj omiljeni magnezij? Dietpharm nagradni natječaj!” je Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost “Ljekarna Pablo”, Pulac 4a, 51 000 Rijeka, Hrvatska i "FIDIFARM d.o.o.", Obrtnička 37, 10437 Bestovje, Rakitje, Hrvatska koji dana 04. lipnja 2024. donose sljedeća Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju:

UVJETI SUDJELOVANJA

Ovim se Pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Koji je tvoj omiljeni magnezij? Dietpharm nagradni natječaj!” (u daljnjem tekstu: nagradni natječaj) koji priređuje Organizator s ciljem promocije proizvoda i usluga tvrtke, samog imena tvrtke te nagrađivanja vjernosti potrošača, u svrhu povećanja interakcije te uspostavljanja čvršćeg odnosa s korisnicima službene internetske stranice Organizatora, na društvenoj mreži Facebook.

Ovim Pravilima je osigurana ravnopravnost svih sudionika nagradnog natječaja te jednaka mogućnost za dobitak promotivne nagrade nakon ispunjavanja ovdje utvrđenih uvjeta.

Ova će Pravila Organizator objaviti u sklopu objave na službenoj stranici, a zainteresirani korisnici moći će ih proučiti prijavom na odgovarajući link.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj će se održati od 05. lipnja 2024. u 15:00 do 09. lipnja 2024. u 15:00 h.

NAČIN SUDJELOVANJA U NATJEČAJU

Sudionici pristupaju natječaju putem Facebook stranice Magistar Pablo. Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju potrebno je u komentaru na kreativan način odgovoriti na pitanje koji je tvoj omiljeni magnezij. Nagrađujemo dva najkreativnija odgovora. Pobjednika s najkreativnijim odgovorima bira stručni žiri. Dobitnici se biraju na Facebooku. U natječaju se prihvaćaju samo komentari objavljeni putem komentara u nagradnoj objavi natječaja na Facebook stranici Ljekarne Pablo.

Jedan Sudionik može osvojiti jednu nagradu u natječaju. Zabranjeno je korištenje drugih kanala za prijavu pod različitim identitetima te tehnička manipulacija društvenim mrežama.

PRAVO SUDJELOVANJA

Sudjelovanje u nagradnom natječaju “Koji je tvoj omiljeni magnezij? Dietpharm nagradni natječaj!” je besplatno. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju svi punoljetni korisnici koji žive u Republici Hrvatskoj.

Vlasnici i zaposlenici Organizatora, organizatori natječaja i članovi njihovih obitelji nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

NAGRADA

1x Fidi Magnezij Glicinat 80 kapsula

1x Fidi Magnezij 400 Malat 80 kapsula

ODABIR DOBITNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Nakon završetka nagradnog natječaja, dobitnici će biti objavljeni na službenoj Facebook stranici Magistar Pablo u komentaru nagradne objave. U natječaj ulaze svi odgovori pristigli na Facebook stranici Magistar Pablo.

Dobitnici nagrade će biti obaviješteni pozivom na službenoj stranici najkasnije do 11. lipnja 2024. godine do 16 sati. Dobitnici su suglasni poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i kontakt broj) privatnom porukom na Facebook stranicu Ljekarne Pablo, nakon čega će biti kontaktiran i obaviješten o isporuci nagrade.

Organizator neće biti odgovoran ako dobitnik nije dobio poziv zbog nedostupnosti ili kvarova u internetskoj mreži, dostavljanja netočnih podataka ili kad su podaci točni, ali ne postoji mogućnost uspostavljanja kontakta s dobitnikom ili iz bilo kojeg drugog razloga koji Organizator nije mogao predvidjeti, spriječiti ili izbjeći, odnosno razloga koji ne spada u područje odgovornosti Organizatora.

Prilikom dodjele nagrade, Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj Facebook profila kojeg je koristio za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 2 (dva) dana od objave poziva, Organizator zadržava pravo odrediti idućeg pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

OGRANIČENJA I ZAŠTITA PODATAKA

Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njemu. Osim dodjeljivanja nagrade dobitniku, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze.

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izmijeni pravilnik ovoga Natječaja, uz obavezu da ga, bez odgađanja, objavi na službenoj web stranici.

Organizator jamči da će podacima sudionika postupati sukladno odredbama važećih propisa. Organizator neće prosljeđivati kontakte i osobne podatke sudionika trećim osobama ni pod kojim uvjetima te će nakon odabira i kontaktiranja dobitnika trajno ukloniti podatke prikupljene u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sa stranice sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili štete ugledu i časti Organizatora ili branda.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka. Tvrtka Meta Platforms Inc. nije izvođač, organizator niti pokrovitelj nagradnog natječaja.

Tvrtka Meta Platforms Inc. oslobođena je od svih potencijalnih zahtjeva od strane sudionika nagradnog natječaja. Sudionici su svjesni da svoje podatke pružaju Zdravstvenoj ustanovi za ljekarničku djelatnost “Ljekarna Pablo”, a ne Facebooku.

U Zagrebu, 05. lipnja 2024.

Ljekarne Pablo

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Google Ads
Facebook messenger (like page)
Mailgun

Google tag manager
Google analytics