Početna Pablog Moje zdravlje Normia - cjelovito rješenje za tretiranje proljeva

Moje zdravlje

Normia - cjelovito rješenje za tretiranje proljeva

Normia Stop sa želatinskim tanatom novi je proizvod u liniji Normia, a namijenjen je za smanjenje simptoma akutnog proljeva.

Svi članci
Datum objave: 20.03.2019.
Proizvod dolazi u obliku vrećica i kapsula, a svojom učinkovitošću i brzinom djelovanja izvrsno nadopunjuje liniju Normia proizvoda koja sada zaista nudi cjelovito rješenje za akutni proljev u tri povezane faze.
 
FAZA 1: NORMIA STOP
SMANJUJE UČESTALOST I TRAJANJE PROLJEVA
NORMIA STOP sadrži mukoprotektivnu supstancu nove generacije, želatinski tanat, koji stvara zaštitni film na crijevnoj sluznici, štiti čvrste veze između epitelnih stanica i tako sprječava prodor patogena i ostalih štetnih tvari koje vode upalnom procesu i dijareji. Klinički dokazano djeluje unutar 12 sati, smanjujući učestalost i trajanje epizoda proljeva. Važno je istaknuti kako je potpuno sigurna čak i za djecu mlađu od tri godine, s obzirom na to da se ne apsorbira i ne utječe na motilitet crijeva. Doziranje je jednostavno, sadržaj vrećice stane u žličicu, a okus je neutralan.

FAZA 2: NORMIA REHIDRO
SPRJEČAVA DEHIDRACIJU I NADOKNAĐUJE ELEKTROLITE
NORMIA REHIDRO, 10 vrećica rehidracijske soli, svojim sastavom prate svjetske pedijatrijske smjernice, a dodatak cinka pomoći će bržem oporavku organizma. Bez konzervansa, umjetnih bojila ili sladila.

FAZA 3: NORMIA LGG® I BB-12™
OBNAVLJA CRIJEVNU MIKROFLORU I VRAĆA ORGANIZAM U RAVNOTEŽU
Normia kapi, vrećice i kapsule već su dobro poznati proizvodi s ekskluzivnom kombinacijom znanstveno podržanih sojeva LGG® i BB-12™ za uspostavu zdrave ravnoteže crijevne mikroflore. Važno je napomenuti da spomenuti sojevi imaju sinergistički učinak, a njihova deklarirana količina u dnevnoj dozi ostaje stabilna sve do isteka roka valjanosti zahvaljujući naprednom proizvodno-tehnološkom procesu koji podrazumijeva korištenje krioprotektanta. Krioprotektanti osiguravaju stabilnost i preživljenje bakterijskih stanica kroz želučanu kiselinu i žučne soli zadržavajući aktivnost i probiotski potencijal.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.