Početna Pablog Moje zdravlje Normia - cjelovito rješenje za tretiranje proljeva

Moje zdravlje

Normia - cjelovito rješenje za tretiranje proljeva

Normia Stop sa želatinskim tanatom namijenjen je za smanjenje simptoma akutnog proljeva.

Svi članci
Datum objave: 20.03.2019.
Proizvod dolazi u obliku vrećica i kapsula, a svojom učinkovitošću i brzinom djelovanja izvrsno nadopunjuje liniju Normia proizvoda koja sada zaista nudi cjelovito rješenje za akutni proljev u tri povezane faze.
 

FAZA 1: NORMIA STOP

SMANJUJE UČESTALOST I TRAJANJE PROLJEVA

Pakiranje Normia STOP.

 

NORMIA STOP sadrži mukoprotektivnu supstancu nove generacije, želatinski tanat, koji stvara zaštitni film na crijevnoj sluznici, štiti čvrste veze između epitelnih stanica i tako sprječava prodor patogena i ostalih štetnih tvari koje vode upalnom procesu i proljevu. Klinički dokazano djeluje unutar 12 sati, smanjujući učestalost i trajanje epizoda proljeva. Važno je istaknuti kako je potpuno sigurna čak i za djecu mlađu od tri godine, s obzirom na to da se ne apsorbira i ne utječe na motilitet crijeva. Doziranje je jednostavno, sadržaj vrećice stane u žličicu, a okus je neutralan. Osim vrećica, dolazi i u obliku kapsula.

FAZA 2: NORMIA REHIDRO

SPRJEČAVA DEHIDRACIJU I NADOKNAĐUJE ELEKTROLITE

Pakiranje Normia REHIDRO.

NORMIA REHIDRO, 10 vrećica rehidracijske soli, svojim sastavom prate svjetske pedijatrijske smjernice, a dodatak cinka pomoći će bržem oporavku organizma. Bez konzervansa, umjetnih bojila ili sladila.

FAZA 3: NORMIA LGG® I BB-12™

OBNAVLJA CRIJEVNU MIKROFLORU I VRAĆA ORGANIZAM U RAVNOTEŽU

Pakiranje Normia LGG.

NORMIA KAPI KAPSULE već su dobro poznati proizvodi s ekskluzivnom kombinacijom znanstveno podržanih sojeva LGG® i BB-12™ za uspostavu zdrave ravnoteže crijevne mikroflore. Važno je napomenuti da spomenuti sojevi imaju sinergistički učinak, a njihova deklarirana količina u dnevnoj dozi ostaje stabilna sve do isteka roka valjanosti zahvaljujući naprednom proizvodno-tehnološkom procesu koji podrazumijeva korištenje krioprotektanta. Krioprotektanti osiguravaju stabilnost i preživljenje bakterijskih stanica kroz želučanu kiselinu i žučne soli zadržavajući aktivnost i probiotski potencijal.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.