Početna Pablog Moje zdravlje Orthomol Beauty - napitak za ljepotu

Moje zdravlje

Orthomol Beauty - napitak za ljepotu

Sve što trebaš, svakodnevno, jer želiš biti posebna.

Svi članci
Datum objave: 30.12.2022.

Orthomol Beauty je novi napitak ljepote jer samo Orthomol Beauty kombinira kolagen i hijaluronsku kiselinu na inovativan način.

Koža je odraz naše duše, a kako vrijeme prolazi, koža gubi svoju elastičnost, zategnutost i vlagu. Dolazi do smanjenja proizvodnje kolagena i sadržaja hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu, što dovodi do vidljivih promjena.

Naša koža stari. Ponekad i mnogo ranije nego što mislimo. Vanjski faktori kao što su sunce, okolina, pušenje i neuravnotežena prehrana te unutrašnji faktori poput gena, hormona i nošenja sa stresom mogu doprinijeti starenju. Dobra vijest je da utjecaj ovih faktora može biti kontroliran i suzbijen, s pozitivnim rezultatima.

Orthomol Beauty - sve što trebaš

Orthomol Beauty je dodatak prehrani s jedinstvenim kompleksom koji uspijeva dekodirati i preoblikovati tajne ljepote. Sadrži važne mikronutrijente za kožu, kosu i nokte. Samo Orthomol Beauty kombinira kolagen i hijaluronsku kiselinu s inovativnim kompleksom fitamin-Q10. Osim njih sadrži i savršenu kombinaciju esencijalnih vitamina i koenzim Q10 s fitoekstraktima masline, kao i biotin, cink i selen. Kožu i vezivno tkivo opskrbljuje hranjivim tvarima koje obnavljaju elastičnost, zategnutost i vlažnost. Orthomol Beauty podržava ljepotu kože iznutra tako da ona može zasjati izvana.

Polifenoli sadržani u fitoekstraktu masline savršen su zaštitni mehanizam i jedan od razloga zašto ona i živi tako dugo. Stoga je ovaj fitoekstrakt važan element naše formule ljepote uz kolagen koji daje strukturu i snagu koži.

Proizvod Orthomol beauty.

Orthomol Beauty predstavlja dodatnu podršku vašoj ljepoti jer:

  • je inovativni napitak s jedinstvenim kompleksom
  • sadrži savršenu kombinaciju esencijalnih sastojaka
  • potpomaže elastičnost kože
  • smanjuje dubinu bora
  • poboljšava hidrataciju kože.

Orthomol Beauty dolazi u obliku bočica koje su spremne za upotrebu. Sadržaj jedne bočice uzima se svaki dan uz obrok ili nakon njega. Dostupan je u pakiranjima za sedam ili 30 dana.

Žena se smije dok je na kauču pokraj pakiranja Orthomol beautyja.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.