Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Moje zdravlje Pobijedite bol uz Ibalgin® RAPID!

Moje zdravlje

Pobijedite bol uz Ibalgin® RAPID!

Čimbenici koji uzrokuju bol su brojni, a rješenje je jedno – Ibalgin® RAPID.

Svi članci
Datum objave: 13.08.2019.

Bol je subjektivna, neugodna percepcija i osjećaj koji se može pojaviti zbog oštećenja tkiva, njezine predstojeće štete ili psiholoških uzroka. Pojavljuje se gotovo kod svih bolesti i ozljeda. Prema definiciji Svjetske zdravstvene organizacije „bol je neugodno, osjetilno ili emocionalno iskustvo, povezano sa stvarnim ili potencijalnim oštećenjem tkiva“. Vrste boli mogu se dijeliti na temelju trajanja i karakteristika bolnih podražaja na akutnu (brza ili teška) i kroničnu (spora ili umjerena).

Ibalgin® RAPID 400 mg, filmom obložene tablete

Lijek Ibalgin® RAPID namijenjen je za simptomatsko liječenje blage do umjerene akutne boli različitoga podrijetla, poput glavobolje (uključujući tenzijsku i migrensku glavobolju), zubobolje, boli nakon vađenja zuba, bolova u mišićima i dismenoreje, kao i za simptomatsko liječenje vrućice. Namijenjen je odraslima i adolescentima od 40 kg tjelesne mase na više (navršenih 12 godina i stariji). Preporučena doza za odrasle i adolescente od 40 kg tjelesne mase na više (navršenih 12 godina i stariji) je jedna tableta, maksimalna doza iznosi tri tablete u 24 sata, s razmakom između dvije doze od najmanje šest sati. Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

SAHR.IBULY.19.03.0091 04/2019

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.