Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Moje zdravlje Novexpert Booster serum s vitaminom C

Moje zdravlje

Novexpert Booster serum s vitaminom C

U samo jednoj bočici Novexpert Booster seruma s vitaminom C nalazi se čak 25% vitamina C.

Svi članci
Datum objave: 29.03.2016.

Revolucija za dubinsku njegu kože!

Ako pridajete dovoljno pažnje svojoj koži, ona će vam to s godinama znati vratiti. Jedan od proizvoda koji vam u tome pomaže, prema savjetima najpoznatijih stručnjaka, svakako je serum s vitaminom C kojeg bi svaka žena (i ne samo žene!), bez obzira na godine, trebala imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Novexpert, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, na tom je polju upravo podigla ljestvicu i što se tiče inovativnosti i što se tiče kvalitete svojim novim proizvodom pod nazivom Novexpert Booster serum s vitaminom C. Zahvaljujući brojnim patentima svi proizvodi kozmetičke kuće Novexpert su 100% prirodni, u potpunosti bez kemijskih sastojaka, što vrijedi i za Novexpert Booster serum s vitaminom C, koji je dostupan i u ljekarnama Pablo!

U samo jednoj bočici Novexpert Booster seruma s vitaminom C nalazi se čak 25% vitamina C, što mu omogućuje da dugotrajno hrani vašu kožu, vrati joj sjaj i postigne superioran anti-age učinak jer djeluje na sintezu kolagena.

Idejni začetnik Novexperta i njegov glavni vizionar, Cyrille Telinge, o ovom je proizvodu rekao:

„Novexpert postavlja nove granice i trendove jer su naši kozmetički proizvodi bez ijednog dodanog kemijskog sastojka. Booster serum s vitaminom C je revolucionaran proizvod u čijem smo sastavu posebnim patentima uspjeli sačuvati čak 25% vitamina C koji je iznimno osjetljiv na vanjske utjecaje. Vitamin C trebao bi biti temelj svakodnevne njege kože jer joj vraća ljepotu i iznutra i izvana. Francuska ljepota uz Booster serum s vitaminom C sada dobiva potpuno novo značenje, novu blistavost i dubinu.“

Ovaj je serum jedinstven jer u svom sastavu sadrži dvije vrste stabiliziranog vitamina C što mu omogućuje snažno dvostruko djelovanje protiv starenja kože: japanski vitamin C koji je u Aziji klasificiran kao „gotovo lijek“ i francuski vitamin C ukomponiran u organski silicij. Ono što će vas posebno obradovati je njegova visoka stabilizacija, zbog čega je njegova trajnost čak i nekoliko mjeseci nakon otvaranja.

Novexpert Booster serum s vitaminom C stvoren je kako bi vašoj koži pomogao u borbi protiv hiperpigmentacija, pušačkog sivog tena, posljedica kontracepcijskih terapija, starenja kože zbog godina kao i onog uzrokovanog djelovanjem sunca, a vašoj koži donosi efekt hidratacije i zaglađivanja kože, umiruje i zacjeljuje kožu.

Jedna od prvih osoba koje su u Hrvatskoj probale Novexpert Booster serum s vitaminom C je poznata glumica Judita Franković koja je izrazila svoje zadovoljstvo:

„Koža pamti i s godinama sve više uviđam kako je to istina. Istraživanja pokazuju da na svoju kožu tijekom života stavimo oko stotinu kilograma različitih krema i kozmetičkih pripravaka pa je to podatak koji bi nas trebao dodatno potaknuti da koristimo što je više moguće potpuno prirodnih proizvoda, poput ovih koje nam predstavlja Novexpert.“

Novexpert Booster serum s vitaminom C namijenjen je svakoj vrsti kože, pa čak i najosjetljivijoj. Koristi se ujutro kao dio vaše redovne rutine njege kože: prije kreme za lice (kod suhe kože), zajedno s kremom za lice ili samostalno.

Ne možemo zaustaviti starenje ili u potpunosti izbjeći djelovanje vanjskih čimbenika, no neželjene posljedice pravilnom njegom možemo usporiti ili ublažiti. Izgledajte dobro i osjećajte se dobro u svojoj koži uz Novexpert serum. Potražite u svojoj Pablo ljekarni!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.