Početna Pablog Moje zdravlje S Pablom je svaki dan zdravi dan!

Moje zdravlje

S Pablom je svaki dan zdravi dan!

Veseli dvojac iz ljekarne Pablo - Žrnovnica s radošću je sudjelovao na manifestaciji “Zdravi dan, svaki dan” koja se 12. lipnja održala u prekrasnoj antičkoj Saloni.

Svi članci
Datum objave: 31.07.2021.

Piše: Mag. pharm. Vjekoslava Šupraha

voditeljica ljekarne

Z.U. Ljekarna Pablo - Žrnovnica

Ljekarne Pablo sponzorirale su radionicu “Mirisnovnica - Mirisom do zdravlja” na kojoj smo kolegica mr. Antonela Bašić i moja malenkost podučavale brojne posjetitelje o primjeni i izradi eteričnih mješavina. Naša glavna publika bili su roditelji, bake i djedovi jer eterična ulja imaju široku primjenu kod bolova, ukočenosti, bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija, inhalacija i dezinfekcija, a služe i kao zaštita od uboda insekata.

Odaziv je bio iznimno velik, a sudionici su bili posebno ponosni na mješavine koje su sami izrađivali - čak nam je ponuđeno i sudjelovanje unutar školskih aktivnosti za sve uzraste. Posebno moram pohvaliti najmlađu "ljekarnicu" Ninu koja je sa samo šest godina sama napravila pripravak od bademovog ulja, lavande i čajevca koji će joj u pomoći u obrani protiv komaraca. Svaki sudionik je uz izrađeni pripravak dobio i mali poklončić prirodne Pablo kozmetike i priliku da se u bijeloj kuti fotografira u malom mirisnom laboratoriju.

Udruga Zdravi dan, čiji sam član, zajedno s liječnicima, nutricionistima i kineziolozima organizirala je ovu akciju s mjerenjem tlaka, šećera i masnoće u tijelu, vježbama s iskusnim trenerima za sve uzraste, škrinjicom zdrave prehrane za malene, izradom smoothieja za adolescente, šetnjom kroz Salonu s profesionalnim vodičem, ali i dobrom zabavom uz živu glazbu i delicije okolnih OPG-ova.

U ljekarni smo naviknuti dijeliti savjete, ali kada tisućljetnu aromaterapiju podijelite s ljudima u jednako staroj, romantičnoj Saloni, imate osjećaj da ste na samome izvoru znanja. Ukratko, bilo je nezaboravno i jedva čekamo ponovno slično okupljanje!

Radionica “Mirisnovnica - Mirisom do zdravlja”

Zainteresirani sudionici i sami su izrađivali eterične mješavine

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.