Početna Pablog Moje zdravlje Stručnjakinja svjetskog glasa piše za vas

Moje zdravlje

Stručnjakinja svjetskog glasa piše za vas

Kod nas uvijek možete pronaći najkvalitetnije proizvode za zdravlje i njegu, ali i najkvalitetnije ljude na čiju stručnu pomoć uvijek možete računati. Danas vam predstavljamo jednu od njih...

Svi članci
Datum objave: 26.02.2021.

U ljekarnama Pablo ponosni smo što već osam godina intenzivno surađujemo s doc. dr. sc. Arijanom Meštrović, MPharm, FFIP. Neka vas ne prestraši sva sila titula razbacanih oko njenog imena, jer ona je tu baš zbog vas kako bi vam svojim znanjem i iskustvom pomogla da donesete najbolju odluku za vaše zdravlje i dobrobit. Odsad i na vašem Pablogu!

Stručnjakinja od vrhunskog formata

Posljednjih 10 godina dr. Arijana podučava Ljekarničku skrb i odgovorno samoliječenje, te Socijalnu farmaciju na fakultetima farmacije u Hrvatskoj i na Cipru. Djeluje kao trener komunikacijskih, prezentacijskih i prodajnih vještina, a certificirani je trener American Pharmacists Association u području Medicine Therapy Management. Radila je 14 godina kao ljekarnik i bila je odgovorna za obrazovanje i razvoj kompetencija u najvećem ljekarničkom lancu u Hrvatskoj. S doktoratom iz biomedicinskih znanosti na temu razvoja kompetencija u farmaciji profilirala se kao neovisna savjetnica u međunarodnoj agenciji Pharma Expert te održava predavanja i radionice u brojnim programima za farmaceute.

Svjetski ugled ovjenčan prestižnim nagradama

Mislite da je to dovoljno za jedan vrhunski životopis? Polako, tek smo počeli! Dr. Arijana je članica International Services Program Advisory Group of the Accreditation Council for Pharmacy Education (ACPE, USA), akreditacijske agencije za kvalitetu s najduljom tradicijom u svijetu; u Međunarodnoj farmaceutskoj federaciji (FIP) obnašala je dužnost predsjednice znanstvenog odbora za svjetski farmaceutski kongres, a danas je dopredsjednica Akademske sekcije i članica FIP-ovog odbora za ljekarničku praksu s titulom Global Lead in Competency Development in Workforce Development Hub of FIP. Članica je Pharmaceutical Care Network of Europe (PCNE) te je izgradila ugled i kao međunarodna ekspertica i konzultantica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Od FIP-a je primila prestižnu nagradu FIP Fellow, a Indian Association of Colleges of Pharmacy dodijelio joj je priznanje Distinguished Service Award za doprinos u promicanju napretka i inovacija u farmaceutskoj praksi i edukaciji. Koautorica je SMART Pharmacist Programa, novog modela cjeloživotnog profesionalnog razvoja za farmaceute implementiranog u 17 zemalja širom svijeta, te koautorica globalno prihvaćenog standarda za edukaciju u farmaciji Pillars and Foundations of Educational Quality, publiciranog od strane FIP-a i American Journal for Pharmacy Education (AJPE). Jedna je od urednica ELSEVIER Enciklopedije kliničke farmacije i edukacije, a djeluje kao predavač i savjetnik u više od 45 zemalja svijeta.

Sada i na Pablogu!

Je li vam nakon svega pročitanog potreban mali predah? Njoj nije, jer uza sve nabrojano, dr. Arijana surađuje s ljekarnama Pablo još od 2013. godine u području razvoja ljekarničkih kompetencija, u segmentima stručnog razvoja (ljekarnička skrb, javno zdravstvo, odgovorno samoliječenje), organizacije i upravljanja (akademije za voditelje ljekarni, Kodeks ljekarničke ustanove, razine karijera i procjena kompetencija, uvođenje novih usluga, posebni projekti), kao i osobnog i profesionalnog razvoja (komunikacijske vještine, timski rad, planiranje vlastite edukacije, motivacijske radionice).

O suradnji s Pablom ima samo riječi hvale:

“Sa zaposlenicima i vodstvom ljekarni Pablo dijelim iste vrijednosti te nam se vizije ljekarništva u modernoj ljekarničkoj ustanovi poklapaju u potpunosti. Razvojni i edukacijski procesi odvijaju se u generativnoj sredini koja potiče inovacije i razvoj talenata, kao i sudjelovanje u upravljanju vizijom i misijom ustanove. Suradnja putem bloga na portalu ljekarni Pablo prilika je da se zajedno obratimo korisnicima naših usluga i zainteresiranoj javnosti. Točno prenesene i interpretirane informacije temelj su komunikacije u ljekarničkom zvanju te ih na ovaj način zajedno promoviramo.”

Ukratko, ako netko još ne zna, to je naša dr. Arijana. Čitajte je s povjerenjem i unaprijedite svoje zdravlje njenim stručnim savjetima i preporukama!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.