Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Moje zdravlje Supradyn® IMUNO - dobitna kombinacija za imunitet!

Moje zdravlje

Supradyn® IMUNO - dobitna kombinacija za imunitet!

Zima sa sobom nosi pojačano razmišljanje o tome kako ojačati imunitet i ostati zdrav. Jeste li se zapitali zašto se zimi razbolijevamo češće nego ljeti?

Svi članci
Datum objave: 09.12.2019.

Odgovor na ovo pitanje nije potpuno jasan, ali smatra se kako je jedan od naših gena, odgovoran za suzbijanje upale, tj. odgovora našeg tijela na infekciju, aktivniji ljeti, nego zimi.

S obzirom na to da je upala čimbenik rizika za niz tjelesnih stanja, upravo ovo može biti ključni razlog zašto je zima najteže godišnje doba za naše tijelo, kada su u pitanju gripa i prehlada.

Kihanje, curenje nosa, povišena tjelesna temperatura – sve to zvuči kao noćna mora, zar ne? Prehladu mogu uzrokovati stotine različitih virusa i upravo zbog toga se teško od nje obraniti, a ključnu ulogu u toj obrani ima naš imunološki sustav. Znamo da našem imunitetu najviše pomažu pravilna prehrana, redovita tjelovježba, izbjegavanje stresa, dovoljna količina sna i slično. Možda ste se i nasmijali čitajući ovo jer uz današnji tempo života rijetko tko može pružiti svome tijelu sve što mu je potrebno. Zato tražimo saveznike za naš imunitet, a Supradyn® IMUNO, novi član Supradyn® obitelji, je upravo to! Sadrži četiri sastojka – vitamin C, cink, ehinaceu i propolis. Vitamin C i cink pružaju podršku normalnom djelovanju imunološkog sustava!

Kada i kako ga uzimati?

Supradyn® IMUNO dolazi u pakiranju od 14 vrećica i uzima se bez vode, što znači da ga možete uzeti bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Jedna vrećica dnevno kroz 14 dana pruža potporu normalnom djelovanju imunološkog sustava. Postupak možete ponoviti nakon pauze od 14 dana. S druge strane, ako vaš organizam ima povećanu potrebu za hranjivim tvarima koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava, uzimajte dvije vrećice dnevno, jednu ujutro i jednu navečer, sedam dana zaredom.

Supradyn® IMUNO možete pronaći u ljekarnama, a više o njemu pročitajte na www.supradyn.hr.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

L.HR.COM.12.2018.3059

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.