Početna Pablog Moje zdravlje Swedish Collagen: vaša nova dnevna rutina

Moje zdravlje

Swedish Collagen: vaša nova dnevna rutina

Ekskluzivna linija tekućeg kolagena i kolagena u prahu za blistavu kožu te sjajnu i čvrstu kosu i nokte.

Svi članci
Datum objave: 05.10.2022.

Lomljivi nokti, tanka i ispucala kosa te koža koja gubi elastičnost postaju prošlost uz Swedish Collagen

Swedish Collagen liniju čini pet proizvoda, a njih četvero sadrže visoko kvalitetni riblji kolagen, dok je jedan proizvod u potpunosti veganski. Redovitim korištenjem ovih kolagena možete pomoći ponovnom stvaranju i obnavljanju razine kolagena u tijelu kako bi vaša koža bila blistava i gipkija, a vaša kosa i nokti čvršći i sjajniji. U ljekarnama Pablo i na webshopu potražite ovu ekskluzivnu liniju kolagena koja je trenutno najjača na tržištu, a posebno se ističe svojim elegantnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom.

Collagen Deluxe

Collagen Deluxe je najjači kolagen iz ove linije, a sadrži 12 500 mg hidroliziranog ribljeg kolagena i 75 mg hijaluronske kiseline uz još 11 aktivnih sastojaka koji zajedničkim snagama djeluju na povećanje razine kolagena u tijelu, sprečavaju znakove starenja i pozitivno djeluju na kožu, kosu i nokte.

Collagen Deluxe je tekući kolagen koji dolazi u pakiranju od 250 mL ili 500 mL i ima okus šumskog voća, a da njegova svakodnevna upotreba bude još jednostavnija i praktičnija, dostupan je i u obliku ampula u pakiranju od 20x25 mL ili 30x25 mL. Ampule su odličan izbor kada ste u žurbi, na sastanku ili putovanju, a želite unijeti dnevnu dozu kolagena i vitamina. Ovaj dodatak prehrani ne sadrži šećer, gluten, soju, jaja, orašaste plodove i laktozu, ali na oprezu trebaju biti osobe koje su alergične na ribu zbog ribljeg kolagena!

Tekući Swedish Collagen DeluxeTekući Swedish Collagen DeluxeSwedish Collagen Deluxe u ampulamaSwedish Collagen Deluxe u ampulama

Collagen Repair

Collagen Repair sadrži 10 000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena i 50 mg hijaluronske kiseline uz još 11 aktivnih sastojaka. Također ima ukusan i prirodan okus šumskog voća. Odličan je izbor i za muškarce i za žene jer se njegovi benefiti ne odnose samo na kožu, kosu i nokte već i na kosti, tetive i ligamente. Kako dolazi u tekućem obliku sastoji se od kolagenskih peptida koji se u organizmu razgrađuju i puno lakše apsorbiraju u odnosu na druge oblike. Bočica od 500 mL osigurava vam 20-dnevnu zalihu kolagena i vitamina, a bočica od 250 mL osigurava 10-dnevnu zalihu kolagena i vitamina.

Swedish Collagen Repair pakiranja.

Collagen Vegan

Collagen Vegan je kompletno biljni dodatak prehrani, a sadrži 10 000 mg amino kiselina s visokim udjelom L-glicina, L-alanina i L-glutamina koji su važni za stvaranje kolagena u organizmu te 50 mg hijaluronske kiseline uz još 11 aktivnih sastojaka. Kako prirodna proizvodnja kolagena u našem organizmu opada s godinama, koža gubi svoju elastičnost. S dnevnom dozom ovog visokokvalitetnog kolagena možete pomoći ponovnom stvaranju i obnavljanju razine kolagena u tijelu i reći zbogom lomljivim noktima, tankoj i ispucaloj kosi te koži koja gubi elastičnost.

Swedish collagen vegan

Collagen Pure

Ako ipak više volite kolagen u prahu, za vas je najbolji izbor Collagen Pure koji sadrži 10 000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena koji je u potpunosti bez okusa i mirisa. Pakiranje od 300 g osigurava 30-dnevnu dozu kolagena. Prah se može pomiješati s hranom ili tekućinom.

Swedish Collagen Pure

Uvrstite Swedish collagen u svoju dnevnu rutinu i pratite promjene na svojem tijelu!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.