Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Moje zdravlje U borbi protiv alergija

Moje zdravlje

U borbi protiv alergija

Alergijski rinitis prati trend porasta alergijskih bolesti, značajno narušavajući kakvoću života osobama koje pogađa. Donosimo izbor preparata koji vam mogu pomoći u borbi s alergijama.

Svi članci
Datum objave: 06.04.2016.
Iscrpljenost uslijed neispavanosti, smanjena sposobnost koncentracije, učenja i rada samo su neki od problema koji prate alergijski rinitis. Može se pojaviti kihanje, svrbež, iritacija, problemi s disanjem i oticanjem dišnih i očnih sluznica, grla i ždrijela, vodenast iscjedak iz nosa i podražajni kašalj. Sve to otežava dnevnu rutinu i nužne aktivnosti poput učenja, hranjenja i spavanja. Zbog visokih koncentracija peludi trava, drveća i bilja, proljeće zna biti osobito teško razdoblje jer uzročnike udišemo i dotičemo u znatno većoj koncentraciji.
Stoga, najkasnije u proljeće treba početi s posebnim pravilima zaštite, iako bi higijenu dišnih sluznica počevši od nosne trebalo dobro održavati kroz cijelu godinu. To je prvo i osnovno pravilo, a uključuje dobro očišćene dišne puteve, pravilnu hidrataciju dišnih sluznica počevši od nosnih. Ako to preporučuju liječnik i ljekarnik, drugo su pravilo ispiranje, odgovarajuće kapi za nos i posebni lijekovi. Treće je najveće moguće izbjegavanje alergena, dakle uzročnika alergijske reakcije ako je on poznat.

Izbor preparata koji vam mogu pomoći u borbi s alergijama:

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.