Početna Pablog Moje zdravlje Ublažite svrbež i crvenilo nadražene kože

Moje zdravlje

Ublažite svrbež i crvenilo nadražene kože

Bepanderm® krema smiruje nadražaj i brzo ublažava svrbež.

Svi članci
Datum objave: 26.06.2019.

Bepanderm® krema koristi se za ublažavanje svrbeža i crvenila koji su posljedica sljedećih slučajeva nadražene kože:

  • suha koža
  • atopijski dermatitis
  • ekcem
  • alergijske reakcije

Kako Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža obnavlja kožnu barijeru?

Kožna barijera je vanjski dio kože. To je visoko organizirana struktura koju tvori niz lipidnih slojeva – lamelarnih lipida, raspoređenih tako da se prekrivaju u slojevima. Glavni lipidi u tim slojevima su ceramidi. Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža sadrži posebnu lipidnu lamelarnu tehnologiju koja smiruje nadražaj i brzo ublažava svrbež. Ona sadrži lipide lamelarne strukture slične strukturi vlastitih lipida kože, npr. ceramida. Lamelarno usmjereni lipidi mogu se spojiti i vezati na oštećenu lipidnu barijeru rožnatog sloja te je tako obnoviti, pružajući brz početak ublažavanja svrbeža, unutar 30 minuta nakon primjene.

Dugotrajno vlaženje pomaže pri oporavku kože, što smanjuje svrbež i nadražaje. Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža sadrži i fiziološka sredstva za održavanje vlage, npr. glicerol, koja vodu u kožu vežu na način sličan onome kod zdrave kože.
To djelovanje potpomaže pantenol, koji vlaži kožnu barijeru i tako osigurava optimalne uvjete za prirodnu regeneraciju kože.

Kako se koristi Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža?

Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža namijenjena je ublažavanju svrbeža i crvenila, koji su posljedica nadražaja neozlijeđene kože dojenčadi, djece i odraslih. Bepanderm® kremu za ublažavanje svrbeža koristite prema potrebi.

L.HR.MKT.04.2019.3187

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.