Početna Pablog Moje zdravlje Vratite ravnotežu u svoj život

Moje zdravlje

Vratite ravnotežu u svoj život

Pod stresom ste? Umorni ste? Stres je normalan dio života, no na dugotrajan stres svakako treba obratiti pažnju.

Svi članci
Datum objave: 04.07.2019.

Što je stres?

Velike životne promjene čak i one pozitivne stvaraju stres, a kako stres utječe na nas i naše zdravlje ovisi o našoj reakciji na teške situacije. Stres je reakcija tijela na svaku promjenu koja zahtijeva prilagodbu ili odgovor. Tijelo reagira na te promjene fizičkim, mentalnim i emocionalnim reakcijama. Čimbenici koji potiču ovu reakciju nazivaju se stresori. Oni mogu biti fizički (tjelovježba, bol, hladnoća, vrućina), psihološki (međuljudski odnosi, nesporazumi), socijalni (nezaposlenost, krize) i duhovni (dileme, gubitak moralnih vrijednosti). S druge strane, stres ne mora biti loš. On može motivirati ljude da se pripreme za važne situacije, a u nekim slučajevima može biti i od životne važnosti. Ono što je za nekoga stresno ne mora biti stresno za nekog drugog. Za neke ljude samo razmišljanje o nečemu ili nekoliko malih stvari može uzrokovati stres. Neki se mogu bolje nositi sa stresom ili se brže oporaviti od stresnih događaja od drugih.

Kako bi se lakše nosili sa stresom tu je Stress Balance, dodatak prehrani, koji pomaže prilagodbi na stres i pojačane fizičke napore. Stress balance sadrži inovativnu kombinaciju sastojaka: adaptogene biljke (ginseng, sibirski ginseng i crvenu rodiolu), vitamin D te vitamine B skupine. Ginseng pomaže održati psihičke i fizičke sposobnosti. Crvena Rodiola pomaže prilagodbi na stres i pojačane fizičke napore. Vitamin B6 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Pantotenska kiselina doprinosi normalnoj mentalnoj funkciji. Također, vitamin B6 i pantotenska kiselina doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije mišića. Kao i svi proizvodi Premium Green linije i ovaj proizvod je gluten free, celuloznih kapsula, a pogodan je i za vegetarijance.

Kada preporučujemo ovaj proizvod:

 • kod umora i osjećaja slabosti
 • kod nedostatka energije
 • kod povećanog akutnog i kroničnog stresa
 • kod povećane fizičke aktivnosti
 • za povećanje tjelesne i mentalne izdržljivosti
 • kod sindroma izgaranja (burn-out)

Kome preporučujemo ovaj proizvod:

 • poslovnim ljudima
 • sportašima
 • rekreativcima
 • studentima
 • starijim osobama

Vratite ravnotežu u svoj život sa Stress Balance-om, Premium Green!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.