Početna Pablog Pitajte magistru uživo!

Pablog

Pitajte magistru uživo!

Posavjetujte se oko zdravstvenih problema, terapije ili naručivanja potrebnih proizvoda uživo s našom magistrom farmacije iz udobnosti vlastita doma!

Svi članci
Datum objave: 15.11.2021.

Imate neku tegobu, trebate neki proizvod ili ste jednostavno navikli zatražiti savjet stručne osobe prije kupnje u ljekarni?

Nema problema, u našoj online ljekarni sve je kao i u onoj pravoj - tu je čak i magistra farmacije koja će vam dati pravi savjet i pomoći vam da riješite svoj problem. Birajte način koji vam najbolje odgovara - tu smo za vas na telefonu i emailu, a svakog radnog dana od 8 do 16 sati dostupan vam je live chat putem kojeg u realnom vremenu možete razgovarati s našom magistrom. Ona je tu za sve vaše narudžbe, udovoljit će vašoj radoznalosti i razriješit će vaše nedoumice.

  • Koji proizvod je najbolje koristiti za taj-i-taj simptom?
  • Je li pogodan za djecu, trudnice ili starije osobe? Pitajte i doznat ćete!
  • Je li dostupan vaš omiljeni proizvod ili lijek koji vam je potreban? Saznat ćete odmah, a naša magistra pronaći će način da ga naruči za vas, čak i kad ga trenutno nema na zalihama!
  • Imate ozbiljan zdravstveni problem ili vam treba dobar i praktičan savjet za uravnoteženu prehranu i zdrav stil života? Samo recite i magistra će se obratiti stručnjacima iz područja nutricionizma i aromaterapije iz svog tima, a odgovor ćete dobiti u najbržem mogućem roku!
  • Magistra je tu čak i za one škakljive situacije kad nam stvarno treba pomoć, a neugodno nam je razgovarati o tome. Iznenadili biste se koliko je nekad lakše podijeliti problem s nekim tko vas ne gleda u oči - tim bolje ako vas taj netko, poput naše magistre, sluša bez predrasuda, a pritom ima sve prave odgovore ili barem zna kako do njih doći!

Stručno kao u pravoj ljekarni, opušteno kao u vlastitom domu. Dobrodošli u webshop ljekarne Pablo. Ne ustručavajte se, odaberite način koji vam je najpraktičniji i obratite nam se s punim povjerenjem:

📞 01 4870 224

✉️ [email protected]

💬 Live Chat

Kako vam možemo pomoći?

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.