Početna Pablog Pravila nagradnog natječaja “Magistar Pablo vas vodi u JGL Muzej farmacije”

Pablog

Pravila nagradnog natječaja “Magistar Pablo vas vodi u JGL Muzej farmacije”

Svi članci
Datum objave: 01.05.2021.

1. OPĆE INFORMACIJE

Priređivač nagradnog natječaja “Magistar Pablo Vas vodi u JGL Muzej farmacije” (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) je Ljekarna Pablo - Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost sa sjedištem na adresi Pulac 4A, 51000 Rijeka, OIB: 23197705042. Nagradni natječaj priređuje se s ciljem promidžbe Priređivačevih usluga, a namijenjen je provođenju u Republici Hrvatskoj. Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik. Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka. Ova pravila Natječaja (dalje: Pravila) objavljena su na web stranici Ljekarne Pablo (www.ljekarna-pablo.hr).

2. PRAVO SUDJELOVANJA

U Nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Ljekarna Pablo, kao ni članovi njihovih užih obitelji. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.

3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj odvija se od 4. svibnja do 9. svibnja 2021. u 23:59 na Facebook stranici Magistar Pablo.

4. NAČIN SUDJELOVANJA

Sudionici pristupaju natječaju putem Facebook stranice Magistar Pablo.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju na Facebooku, potrebno je da sudionici u komentarima ispod objave napišu zašto bi voljeli posjetiti JGL Muzej farmacije u Rijeci i ukoliko žele navedu osobu koju bi poveli sa sobom. Nagradu osvajaju 4 sudionika, koji su prema mišljenju žirija, napisali najkreativnije i najzanimljivije odgovore.

 _________________

Jedan Sudionik (jedan korisnički Facebook profil) može sudjelovati samo jednom. Zabranjeno je korištenje drugih kanala za prijavu pod različitim identitetima te tehnička manipulacija društvenim mrežama. Također, prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.

5. NAGRADE

  •  4 x 2 ulaznice za JGL Muzej farmacije u Rijeci

6. OBJAVLJIVANJE POBJEDNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Stručni žiri će temeljem svih prikupljenih prijava odlučiti o dobitnicima nagrade ovog Nagradnog natječaja.

Nagradni natječaj trajat će od 4. do 9. svibnja 2021. u 23:59 sati, a dobitnici će biti proglašeni u komentarima dan nakon završetka natječaja.

Nagrada je neprenosiva, i ne može se zamijeniti za novac, osim prema slobodnoj ocjeni Priređivača. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Dobitnik je isključivo odgovoran za porezne obveze i eventualne sporedne troškove koji proizađu iz dodjele nagrada. Pravo na navedene nagrade dobitnici ostvaruju tako što će u Inbox Facebook stranice Magistar Pablo ostaviti svoju adresu, puno ime i prezime i kontakt telefon. Nagrade se preuzimaju u JGL Muzeju farmacije u Rijeci, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

7. KORIŠTENJE PODATAKA SUDIONIKA U NATJEČAJU

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrade. Svi osobni podaci koji se prikupljaju, Priređivač čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju. Priređivač će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko korištenja nagrade.

Sudionici Natječaja slanjem svojih podataka u Inbox službene Facebook stranice Priređivača imaju pravo:

  1. Zatražiti pristup osobnim podacima koje je Priređivač pohranio
  2. Zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje je Priređivač pripremio
  3. Zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
  4. Zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Priređivač pohranio
  5. Zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definirani način.

8. OSTALE INFORMACIJE

Kao uvjet za sudjelovanje, Sudionici su suglasni da se Priređivač, njegovo društvo majka, podružnice i s njime povezana društva, njegove oglašivačke i promotivne agencije, Facebook Inc. te svi službenici, direktori, radnici, predstavnici i zastupnici istih oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu Sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade.

Sve komentare i objave koje Sudionici pošalju kao prijavu na Nagradni natječaj, Ljekarne Pablo mogu koristiti u svrhu promocije ovog Nagradnog natječaja te u svrhu promocije budućih i aktualnih aktivnosti. Na ova Pravila te na Nagradni natječaj primjenjuje se hrvatsko pravo. U slučaju da je bilo koja odredba sadržana u ovim Pravilima ništetna ili to naknadno postane, to neće imati utjecaja na valjanost ostalih uvjeta sudjelovanja. Za sve sporove nastale iz ili u svezi s istima bit će isključivo nadležan Općinski građanski sud u Zagrebu. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Facebooku.

Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku. Priređivač zadržava pravo promjenu ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 4. svibnja 2021. godine

Ljekarne Pablo - Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.