Uz kupovinu Dietpharm magnezija u vrijednosti iznad 10 € stiže ti poklon boca za vodu!* Vrijedi do isteka zaliha 

Početna Pablog Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Osvojite pakiranje Colosala!”

Pablog

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Osvojite pakiranje Colosala!”

Travanj je mjesec svjesnosti o sindromu iritabilnog crijeva (IBS), a kako bismo obilježili ovaj važan period, poklanjamo Vam 3 Colosal proizvoda!

Svi članci
Datum objave: 19.04.2022.

Organizatori nagradnog natječaja pod nazivom “Osvojite pakiranje Colosala!” su Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost “Ljekarna Pablo”, Pulac 4a, 51 000 Rijeka, Hrvatska i Pontus Pharma d.o.o. , Ulica kralja Zvonimira 62, 10000 Zagreb, Hrvatska, koji dana 19. travnja 2022. donose sljedeća Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju:

UVJETI SUDJELOVANJA

Ovim se Pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Osvojite pakiranje Colosala!” (u daljnjem tekstu: nagradni natječaj) koju priređuje Organizator s ciljem promocije proizvoda i usluga tvrtke, samog imena tvrtke te nagrađivanja vjernosti potrošača, u svrhu povećanja interakcije te uspostavljanja čvršćeg odnosa s korisnicima službene internetske stranice Organizatora, na društvenoj mreži Facebook i Instagram. Ovim Pravilima je osigurana ravnopravnost svih sudionika nagradnog natječaja te jednaka mogućnost za dobitak promotivne nagrade nakon ispunjavanja ovdje utvrđenih uvjeta. Ova će Pravila Organizator objaviti u sklopu objave na službenoj stranici, a zainteresirani korisnici moći će ih proučiti prijavom na odgovarajući link.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj će se održati od 19. travnja 2022. do 24. travnja 2022. godine do 23:59 sati.

NAČIN SUDJELOVANJA U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, potrebno je da Sudionici u napišu zašto im je potreban nagradni proizvod. Svoje razloge sudionici pišu u komentaru nagradne objave. Završetkom natječaja, stručni žiri će odabrati tri odgovora čije će vlasnike i nagraditi. Tri dobitnika zbirno se biraju na Facebooku i Instagramu. U natječaju se prihvaćaju svi komentari objavljeni putem komentara u nagradnoj objavi natječaja na Facebook i Instagram stranici Ljekarne Pablo.

PRAVO SUDJELOVANJA

Sudjelovanje u nagradnom natječaju “Osvojite pakiranje Colosala!” je besplatno. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju svi punoljetni korisnici koji žive u Republici Hrvatskoj. Vlasnici i zaposlenici Organizatora, organizatori natječaja i članovi njihovih obitelji nemaju pravo sudjelovanja u natječaju. Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

NAGRADE

3x Colosal dodatak prehrani

Proizvod je namijenjen dijetalnoj prehrani osoba sa sindromom iritabilnog crijeva.

ODABIR DOBITNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Nakon završetka nagradnog natječaja, dobitnici će biti objavljeni na službenoj Facebook stranici Magistar Pablo u komentaru nagradne objave. U natječaj ulaze svi odgovori pristigli na Facebook stranici Magistar Pablo te Instagram profilu @ljekarna.pablo. Dobitnici nagrada će biti obaviješteni pozivom na službenoj stranici najkasnije do 25. travnja 2022. godine do 16 sati. Dobitnici su suglasani poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) privatnom porukom na Facebook ili Instagram stranicu Ljekarne Pablo, nakon čega će biti kontaktiran i obaviješten o isporuci nagrade. Organizator neće biti odgovoran ako dobitnici nisu dobili poziv zbog nedostupnosti ili kvarova u internetskoj mreži, dostavljanja netočnih podataka ili kad su podaci točni, ali ne postoji mogućnost uspostavljanja kontakta s dobitnikom ili iz bilo kojeg drugog razloga koji Organizator nije mogao predvidjeti, spriječiti ili izbjeći, odnosno razloga koji ne spada u područje odgovornosti Organizatora. Prilikom dodjele nagrade, Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj Instagram profila kojeg je koristio za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ako odabrani pobjednici ne ispunjavaju uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 2 (dva) dana od objave poziva, Organizator zadržava pravo odrediti idućeg pobjednika ili ne dodijeliti nagradu. Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga, organizator zadržava pravo odrediti alternativnog pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

OGRANIČENJA I ZAŠTITA PODATAKA

Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njemu. Osim dodjeljivanja nagrade dobitnicima, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze. Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izmijeni pravilnik ovoga Natječaja, uz obavezu da ga, bez odgađanja, objavi na službenoj web stranici. Organizator jamči da će podacima sudionika postupati sukladno odredbama važećih propisa. Organizator neće prosljeđivati kontakte i osobne podatke sudionika trećim osobama ni pod kojim uvjetima te će nakon odabira i kontaktiranja dobitnika trajno ukloniti podatke prikupljene u nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sa stranice sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili štete ugledu i časti Organizatora ili branda. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka. Tvrtka Meta Platforms Inc. nije izvođač, organizator niti pokrovitelj nagradnog natječaja. Tvrtka Meta Platforms Inc. oslobođena je od svih potencijalnih zahtjeva od strane sudionika nagradnog natječaja. Sudionici su svjesni da svoje podatke pružaju Zdravstvenoj ustanovi za ljekarničku djelatnost “Ljekarna Pablo”, a ne Instagramu.

U Zagrebu, 19. travnja 2022.

Ljekarne Pablo i Pontus Pharma d.o.o

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Google Ads
Facebook messenger (like page)
Mailgun

Google tag manager
Google analytics