Početna Pablog Stil života Pablov vodič kroz poklone za Valentinovo

Stil života

Pablov vodič kroz poklone za Valentinovo

Kozmetika je poklon koji traje duže od cvijeća, a miriše jednako lijepo. Što odabrati, pitate se? U Pablu imamo sve odgovore!

Svi članci
Datum objave: 04.02.2022.

Umjesto bjesomučne potrage za lijepim poklonom, ovog Valentinova poklonite ljepotu! Bilo da želite oduševiti nju, njega ili - zašto ne - sebe, kozmetika je poklon koji traje duže od cvijeća, a miriše jednako lijepo. Što odabrati, pitate se? U Pablu imamo sve odgovore!

Njega za lice

Pravoj, bogatoj i učinkovitoj njezi za lice malo koja žena može odoljeti, a još će se više oduševiti ako njega dolazi u praktičnim kutijama ili neseserima koji će služiti svrsi i kad se sadržaj mirisnih bočica i tunica odavno potroši. Poklon paketi u kojima su kombinirani različiti korisni preparati poput krema, seruma, tonika ili pilinga uvijek dobrodošli su u svim prigodama, a pogotovo u danima kad slavimo ljepotu, nježnost i ljubav. Koristi li muškarac vašeg života kozmetičke preparate? Ako je odgovor potvrdan, čestitamo, pronašli ste svoj idealan dar. Ako je odgovor ne, još bolje! Ovo je, naime, idealna prilika da mu na nježan način poručite da posveti brigu svom izgledu. I ne zaboravite, muška njega danas nadilazi standardne setove za brijanje - zašto mu ne biste, primjerice, darovali set za održavanje i njegu brade? Uz ovaj originalan poklon njegovi poljupci postat će još nježniji i slađi!

Njega za tijelo

Ulja, kremice, losioni i mlijeka za tijelo, gelovi za tuširanje i šamponi za kosu samo su djelić proizvoda koje svakodnevno koristimo u njezi tijela. Odaberete li one najnježnije i najhranjivije, postići ćete da žena koju volite sebe zavoli još više, a da pritom sa svakim nanošenjem losiona i svakim utrljavanjem kremice misli samo na vas. Zavirite u našu bogatu ponudu setova za njegu tijela i osobi u koju ste zaljubljeni darujte osjećaj nježnosti, mladenačke elastičnosti i potpune ugode.

Mirisi

Mirisi su najintimniji poklon, zato a) razmislite je li vaša veza već na razini koja dopušta darivanje ovako intimnog dara i b) budite sigurni da poznajete ukus svog muškarca ili žene jer riskirate popriličan blam ako pogriješite. Ako ne znate koji je njen omiljeni parfem, obratite pažnju voli li više, primjerice, cvjetne i voćne arome ili je pak žena koja obožava intenzivnije note poput mošusa ili sandalovine. Pogodite li barem sa “žanrom” mirisa, napravili ste veliku stvar! Kupujete li miris za muškarca, pokušajte ustanoviti je li on tip koji voli tipične “muške” mirise bora i mora ili je njegov ukus ipak malo istančaniji i manje podložan stereotipima. I, dakako, vjerujte svom vlastitom njuhu!

Ima li dara nježnijeg od njege i poklona ljepšeg od ljepote? Za više inspiracije i potpunu jednostavnost kupnje razgledajte bogatu ponudu kozmetičkih poklon paketa u našem webshopu!  

Zaviri i odaberi najmirisniji poklon paket!

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.