Početna Pablog Zdravlje i njega žene Blistaj svaki dan uz Almagea Shine on +

Zdravlje i njega žene

Blistaj svaki dan uz Almagea Shine on +

Shine On+ je preporučljiv svima koji žele unaprijediti zdravlje i ljepotu svoje kose, kože i noktiju. Posebno je koristan za one koji ne unose dovoljno mikronutrijenata putem prehrane kako bi očuvali ove ključne aspekte ljepote i zdravlja.

Svi članci
Datum objave: 12.09.2023.

Izgled naše kože i kose igra ključnu ulogu u svakodnevnom životu i smatra se najvidljivijim pokazateljem zdravlja, stoga nije čudno da toliko brinemo o njihovom zdravom i blistavom izgledu. Na ljepotu i zdravlje naše kose, kože i noktiju utječe niz čimbenika – od zdrave, uravnotežene prehrane i dnevne njege do dobrog osjećaja koji dolazi iznutra. No, ponekad nam je ipak potrebna i mala pomoć stručnjaka, jer u naš organizam ne unosimo dovoljno mikronutrijenata. Postoje određeni ključni nutrijenti koji izravno utječu na naš svakodnevni izgled i zdravlje te igraju značajnu ulogu u tome kako i koliko dobro nosimo svoje godine, a njih u optimalnoj kombinaciji sadrži Shine On+

(Za)Voli svoj sjaj

Shine On+ je dodatak prehrani u Almagea® beauty asortimanu koji u inovativnim, veganskim Licaps kapsulama, osim patentirane mješavine Keranat™, sadrži i SkinAx2 ™ te druge aktivne sastojke: vitamin C, koenzim Q10, cink, bakar i biotin. Patentirani sastojci Keranat™ i SkinAx² ™ klinički dokazano djeluju iznutra za gustu, sjajnu i čvrstu kosu te uravnotežen ten i elastičnu kožu.

SkinAx² ™ je patentirana mješavina četiri aktivna sastojka (monomeri flavanola iz grožđa, bioaktivna superoksid dismutaza, vitamin C i cink) koji su pažljivo odabrani zbog svog sinergijskog i dokazanog učinka u vraćanju sjaja kože, poboljšanju elastičnosti, sinteze i stabilnosti kolagena te smanjenju podočnjaka i nesavršenosti. SkinAx² ™ je jedina formula koja kombinira primarne i sekundarne antioksidanse koji djeluju protiv različitih mehanizama koji se javljaju tijekom procesa starenja. SkinAx² ™ vraća koži sjaj iznutra i to nakon samo 8 tjedana suplementacije.

Slika 1: Klinički testirani učinak SkinAx2 ™ 35 žena u dobi 40 – 70 godina, doza: 150 mg kroz 2 mjeseca1

Keranat™ predstavlja prirodnu patentiranu mješavinu ulja sjemenki prosa, sjemenki pšenice, sjemenki suncokreta i listova ružmarina. Jedinstvena, inovativna i učinkovita botanička mješavina za lijepu i zdravu kosu, ne sadrži GMO, gluten te je potpuno prirodnog i biljnog porijekla. Keranat™ djeluje izravno na biološki „motor“ kose, dermalnu papilu, i prirodno je rješenje za borbu protiv prekomjernog gubitka kose – uz Keranat™ – gubitak kose je smanjen za 50 %. Keranat™ klinički dokazano vraća zdrav životni ciklus kose, smanjuje gubitak kose i čini ju jačom, sjajnijom i zdravijom te povećava njen volumen i ljepotu tijekom 12 tjedana korištenja, u dozi od 300 mg. Kombinacija aktivnog sastojka miliacina iz ulja sjemenki prosa i lipida aktivno potiču lučenje hormona koji stimuliraju keratinocite koje rade jače kako bi proizvele više keratina, što rezultira snažnijom i zdravijom kosom. No, u isto vrijeme, Keranat™ osnažuje okolne stanice koje osiguravaju učvršćivanje i hidrataciju vlakana kose – dajući tako trostruki poticaj za zdravlje kose.

Slika 2: Kada govorimo o subjektivnom doživljaju (samoprocjeni) stanja kose, 91 % ispitanica koje su uzimale Keranat™ primijetilo je smanjenje gubitka kose te je 75 % ispitanica primijetilo poboljšanje u sjaju, ljepoti i mekoći svoje kose.2

Shine On+ se preporučuje svim osobama koje žele održavati i poboljšati zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju, a osobito onima koji putem hrane ne unose dovoljno mikronutrijenata potrebnih za održavanje značajki ljepote i zdravlja kose, kože i noktiju. Redovita primjena Shine On+ štiti od negativnih učinaka starenja te održava svjež i zdrav izgled kože. Osobita prednost Shine On+ je što ne sadrži: hormone, gluten, alergene te je također prigodan za vegane, trudnice i dojilje.

 

1Literatura: 1Dumoulin, M., Gaudout, D., Lemaire, B. (2016) Clinical effects of an oral supplement rich in antioxidants on skin radiance in women. Clin. Cosmet. Investig. Dermatol. 9, 315-324. doi:10.2147/CCID.S118920. 2Keophiphath, M., Courbière, C., Manzato, L., 2Lamour, I., Gaillard, E. (2020) Miliacin encapsulated by polar lipids stimulates cell proliferation in hair bulb and improves telogen effluvium in women. J. Cosmet. Dermatol. 19(2), 485-493. doi:10.1111/jocd.12998

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.