Početna Proizvodi Kozmetika i higijena Higijena i dezinfekcija Oralna higijena Parodontax Daily Mouthwash vodica za ispiranje usta 500 ml
Predviđeno vrijeme korištenja: 25 dana

Zaboravite kalendar i kalkulator. Za vas smo izračunali predviđeno vrijeme korištenja proizvoda ako ga uzimate u maksimalnoj preporučenoj dozi.

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / Higijena i dezinfekcija / Oralna higijena

Parodontax Daily Mouthwash vodica za ispiranje usta 500 ml

Šifra: 00040544
Raspoloživo Parodontax

Parodontax Daily Mouthwash je vodica za ispiranje usta koja pomaže u zaštiti od problema s desnima uz redovito četkanje zubiju. Pomaže u uklanjanju bakterija, plaka i sprječavanju stvaranja naslaga.

6,57 €
|
49,51 kn
49.51
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Parodontax Daily Mouthwash je vodica za ispiranje usta koja pomaže u zaštiti od problema s desnima uz redovito četkanje zubiju. Pomaže u uklanjanju bakterija, plaka i sprječavanju stvaranja naslaga.

Sadrži manju koncentraciju klorheksidina koji pomaže zadržati nisku razinu plaka i flour, a ne sadrži alkohol pa se može koristiti svakodnevno za očuvanje zdravlja desni i svjež dah.

Upotreba

Isperite usta jednu minutu s 10 ml vodice parodontax® Daily Mouthwash, a onda je ispljunite, ne gutajte i nemojte ispirati vodom.

Nije prikladna za djecu mlađu od 12 godina, a ako dođe do nadraživanja odmah prekinite upotrebu.

Javite se liječniku ako dođe do osipa, nateknuća lica ili poteškoća u disanju.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.