Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)
Šifra: 00051377

PharmaS Diarino probiotik 10 vrećica

Cijena
59,06 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)

PharmaS Diarino je dodatak prehrani koji sadrži kulturu 5 milijardi živih liofiliziranih kvasaca Saccharomyces boulardii u jednoj vrećici, te se primjenjuje u prevenciji i terapiji proljeva i drugih probavnih poremećaja kod djece i odraslih. S. boulardii je jedini kvasac u skupini probiotika, prirodno je otporan na antibiotike, radi čega se može primjenjivati uz terapiju antibioticima bez potrebe za vremenskim odmakom. Preporučuje se kod proljeva uzrokovanih antibioticima (AAD), putničke dijareje te akutnog infektivnog proljeva u djece i odraslih.

Način primjene: odrasli i djeca starija od 1 godine - 2 vrećice dnevno; djeca od 4 mjeseca do 1 godine - 1 vrećica dnevno. Umiješati jednu vrećicu praška u 100 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode, te piti u manjim gutljajima. Kako bi se poboljšao okus, svježe napravljena otopina se može pomiješati s voćnim sokom ili se prašak može umiješati u jogurt ili kašicu (sobne temperature). Važno je nakon obroka popiti barem 100 ml tekućine. Pripremljenu otopinu PharmaS Diarino treba popiti tijekom 6 sati ako se čuva u hladnjaku, ili kroz 3 sata ako se čuva na sobnoj temperaturi.

Veličina pakiranja: 10 vrećica s 1,3 g praška.
Način čuvanja: čuvati na suhom mjestu, pri temperaturi do 25° C i dalje od dohvata male djece.

Napomene i mjere opreza: U slučaju pojave neželjenih učinaka, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Prilikom uzimanja proizvoda PharmaS Diarino važno je piti dosta tekućine. U slučaju rezistentnog proljeva nakon 4 dana korištenja proizvoda PharmaS Diarino, obratite se svome liječniku. (-)
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti; dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani; važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ako ste alergični ili preosjetljivi na sastojke PharmaS Diarino praška, ne upotrebljavajte ga.

Zemlja porijekla: Hrvatska

Sastav: glukoza, kvasac Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799.

Hranjive vrijednosti u 1 vrećici (100 ml otopine):
- energetska vrijednost 21,9 kJ (5,2 kcal)
- masti 0,01 g
- ugljikohidrati 1,15 g
- šećeri (glukoza) 1,08 g
- bjelančevine 0 g
- natrij 0 g

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.