Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)
Šifra: 00048521

PharmaS Femipause 60 kapsula

Cijena
205,88 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)

PharmaS Femipause je dodatak prehrani na prirodnoj bazi koji se sastoji od kapsula za dan i noć kako bi omogućio ciljano ublažavanje simptoma menopauze koji se javljaju tokom dana i noći. Posebna mješavina ekstrakata ljekovitih biljaka, vitamina i melatonina je dizajnirana prikladno za vegetarijance i vegane.

Kapsule za dan temelje djelovanje na ekstraktima livadne (crvene) djeteline koja doprinosi smanjenju menopauzalnih tegoba, ekstraktu lupine običnog lana te vitaminima B skupine. Sadrže vitamin B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti, pantotensku kiselinu koja doprinosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera, a zajedno s niacinom, folnom kiselinom i vitaminom B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Ekstrakti korijena odoljena i anđelike u kombinaciji s melatoninom u kapsulama za noć omogućuju miran san, gdje melatonin doprinosi smanjenju vremena potrebnog za usnivanje.

Način primjene: uzeti jednom dnevno 1 kapsulu za dan (svijetložute) s pola čaše tekućine nakon doručka, a 1 kapsulu za noć (plave) s pola čaše tekućine pola sata prije spavanja.

Veličina pakiranja: 60 vegetabilnih kapsula.
Način čuvanja: čuvati na suhom mjestu, pri temperaturi do 25° C izvan dohvata male djece.

Napomene: U slučaju pojave neželjenih učinaka, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. Ne smiju se prelaziti preporučene dnevne doze. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani, te je važno se pridržavati uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Zbog sadržaja melatonina (1 mg), pozitivan učinak postiže se uzimanjem 1 kapsule za NOĆ neposredno prije odlaska na spavanje. Proizvod je namijenjen ženama starijim od 45 godina.

Upozorenja: Ako uzimate neke lijekove, savjetujte se s liječnikom prije uzimanja preparata. Upotreba se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina, kao i kod abdominalne boli, ileusa, poteškoća u gutanju te tumora ovisnih o hormonima.

Zemlja porijekla: Hrvatska.

1 PharmaS Femipause DAN kapsula (svijetložuta) sadrži:
- suhi ekstrakt lista livadne djeteline (Trifolium pratense L.) 100mg
- od toga izoflavoni 40 mg
- suhi ekstrakt lupine sjemenki običnog lana (Linum usitatissimum L.) 100mg
- od toga sekoizolaricirezinol diglukozid (SDG; najmanje) 20 mg
- niacin 16 mg (100% PU*)
- pantotenska kiselina 6 mg (100% PU*)
- vitamin B6 1,4 mg (100% PU*)
- folna kiselina 100 μg (50% PU*)
- vitamin B12 2,5 μg (100% PU*) (-)
1 PharmaS Femipause NOĆ kapsula (plava) sadrži:
- suhi ekstrakt korijena anđelike (Angelica sinensis L.; droga : ekstrakt= 12:1) 100 mg
- suhi ekstrakt korijena odoljena (Valeriana officinalis L.; droga : ekstrakt = 10:1; odgovara sadržaju 400 mg korijena odoljena; ekstrakcijsko otapalo: etanol/voda) 40 mg
- melatonin 1 mg (-)
* PU = preporučeni unos

Sastojci:

DAN: suhi ekstrakt lista livadne djeteline (Trifolium pratense L.); suhi ekstrakt lupine sjemenki običnog lana (Linum usitatissimum L.); inulin; nikotinamid; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: koloidni silicijev dioksid; kalcijev D-pantotenat; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla; maltodekstrin; piridoksin hidroklorid; pteroilmonoglutaminska kiselina; cijanokobalamin (puferske tvari: trinatrijev citrat i limunska kiselina); kapsula: hidroksipropil metilceluloza, bojila: titanov dioksid i žuti željezov oksid.
NOĆ: inulin; suhi ekstrakt korijena anđelike (Angelica sinensis L.); suhi ekstrakt korijena odoljena (Valeriana officinalis L.); tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljnog podrijetla; melatonin; kapsula: hidroksipropil metilceluloza, bojila: titanov dioksid i Brilliant blue FCF.

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.