Početna Proizvodi Tegobe Ženski kutak Ginekološki problemi PharmaS PROBalans Lady za ravnotežu vaginalne flore 14 vaginaleta
Predviđeno vrijeme korištenja: 14 dana

Zaboravite kalendar i kalkulator. Za vas smo izračunali predviđeno vrijeme korištenja proizvoda ako ga uzimate u maksimalnoj preporučenoj dozi.

Tegobe / Ženski kutak / Ginekološki problemi

PharmaS PROBalans Lady za ravnotežu vaginalne flore 14 vaginaleta

Šifra: 00053641
Raspoloživo PharmaS

Vaginalete s probiotikom, laktatnom kiselinom i ekstraktom soje za pomoć u poremećajima ravnoteže urogenitalne flore, zdravlju i elastičnosti stijenke rodnice.

11,25 €
11.25
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 €

PharmaS PROBalans Lady je medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta namijenjen za pomoć u privremenim poremećajima ravnoteže urogenitalne flore. Sadrži laktobacile, laktatnu kiselinu te ekstrakt soje kako bi se spriječio rast patogena, unaprijedilo zdravlje i elastičnost stijenke rodnice.

Laktobacili normalno nastanjuju vaginalnu floru i proizvodnjom laktatne kiseline održavaju njezin blago kiseli pH, između vrijednosti 4-4,5, koji je važni prirodni obrambeni mehanizam od bakterijskih infekcija. Zbog promjene kiselosti vaginalne sluznice raste rizik od infekcija, koje su povezane s osjećajem svrbeža, žarenja te pojačanim vaginalnim iscjetkom.

Upotreba

Umetnite jednu tabletu PharmaS PROBalans Lady u rodnicu navečer prije spavanja.

Korištenje traje 14 dana, a započnite ga jedan tjedan prije predviđene menstruacije ili neposredno nakon.

Nemojte koristiti ovaj proizvod dulje od dvadeset dana bez da ste se posavjetovali s ginekologom.

Veličina pakiranja: 14 tableta za rodnicu.

Napomene

Medicinski proizvod je namijenjen za osobe iznad 14 godina, ali prije istovremene primjene s drugim proizvodima koji se koriste vaginalno se posavjetujete s ginekologom.

Moguća je povremena pojava svrbeža, posebno prvih par dana primjene, ali se on povlači nakon 2-3 dana.

Nije primijećena lokalna iritacija povezana s upotrebom proizvoda, no ako dođe do preosjetljivosti se odmah javite svom liječniku.

Način čuvanja

Čuvati pri temperaturi do 25°, dalje od izvora topline, izravne sunčeve svjetlosti ili doticaja s vodom.

Pomoćne tvari

Manitol ,škrob, E 468, glicerilbehenat, silicijev dioksid.

Sastojci u jednoj tableti
Kultura Lactobacillus acidophilus 500 milijuna CFU*
Laktatna kiselina 15 mg
Standardizirani ekstrakt ploda soje (Glycine max) s 40% izoflavona u obliku aglikona 18 mg

*CFU = kolonijske jedinice

Zemlja porijekla: Italija.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.