Filteri

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna

Košarica (0)
Pliva Kosti, zglobovi, mišići
Šifra: 00061355

Plivit Magnezij Duo Power vitaminsko-mineralni proizvod 1+1 40 vrećica

Cijena
88,59 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)

Plivit Magnezij Duo Power je vitaminsko-mineralni dodatak prehrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju magnezijevog citrata i oksida zajedno s vitaminima B6, B9 i B12. Visoko učinkovit magnezijev citrat omogućava bolju iskoristivost u odnosu na čisti magnezijev oksid.
Magnezij je važan element u našem organizmu, čija dnevna potreba od 375 mg ovisi o unosu putem prehrane i putem različitih pripravaka – njegov nedostatak u tijelu često primijetimo kroz bolne grčeve u mišiću. Najčešće u pripravcima dolazi u obliku magnezijevog oksida, no takav oblik ima malu iskoristivost (samo 4% primijenjene doze). Plivit Magnezij Duo Power sadrži kombinaciju magnezijevih oblika koja ima do 5 puta bolju iskoristivost u organizmu u odnosu na čisti magnezijev oksid.

Uz različite oblike magnezija, uspješnost njegovog djelovanja ovisi i o prisutnosti vitamina B koji djeluju kao kofaktori u uspostavljanju normalne ravnoteže u organizmu, povećavaju resorpciju, djeluju protuupalno te potpomažu normalan rast i obnovu stanica. Vitamin B6 je jedan od glavnih čimbenika koji utječu na apsorpciju i pravilno iskorištavanje magnezija. Vitamin B9 je važan čimbenik rasta i razvoja i pomaže u smanjivanju upalnih procesa u organizmu. Vitamin B12 zajedno s magnezijem omogućuje pravilno sazrijevanje crvenih krvnih stanica, te se primjenjuje u liječenju anemije.

Plivit Magnezij Duo Power se preporučuje uzimati:
- kod pojačanog mišićnog napora
- uslijed pojačane tjelesne aktivnosti
- kod česte izloženosti napetim i stresnim situacijama.

Način primjene: odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju 1 vrećicu na dan. Granule se primjenjuju izravno u usta - kratko ih pustiti da se otope i progutati.

Veličina pakiranja: 40 vrećica granula sa sladilom i okusom naranče.

Način čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C i dalje od dohvata male djece.

Napomena: Plivit Magnezij Duo Power sadrži sladila i izvor fenilalanina. Prekomjerno konzumiranje može imati laksativni učinak.

Zemlja porijekla: Hrvatska.

1 vrećica sadrži:
- magnezij 375 mg (100 % PU*)
- vitamin B6 4,2 mg (300 % PU*)
- vitamin B9 400 μg (200 % PU*)
- vitamin B12 7,5 μg (300 % PU*)
*PU = preporučeni unos

Newsletter
Prijavi se na newsletter i prvi saznaj koje te pogodnosti očekuju u Pablo ljekarnama i webshopu.