Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Almagea Prenatal Omega + caps.60

Popust: -25%
Period: 18.07. – 16.08.2018.
Popust se odnosi na odabrani proizvod


ZDRAVLJE MAJKE I BEBE KLJUČNI SU ZA SRETNO DJETINJSTVO

 

Sve što treba trudnicama i dojiljama – Almagea® PRENATAL OMEGA 3+

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ sadrži omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), folnu kiselinu, vitamin B12, vitamin B6, vitamin D, željezo, magnezij i jod. Proizvod osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Formulacija je bogata željezom, koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, te zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije.

Proizvod dolazi u obliku Licaps ®DuoCap™ kapsule koja se sastoji od dvije kapsule. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale, dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli. Licaps DuoCap kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.