Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Bayer – Elevit

Popust: -10%
Period: 01.05. – 31.05.2019.
Popust se odnosi na Elebaby, Elemama i Elenatal 


Elenatal – Od prvoga dana planiranja trudnoće

Bebini vitalni organi počinju se razvijati od trenutka začeća. Proces osiguranja optimalne razine hranjivih tvari koje su potrebne tijelu tijekom trudnoće može potrajati neko vrijeme. Zbog toga ginekolozi ženama koje žele zatrudnjeti i ženama u prva trimjeseca trudnoće savjetuju da što ranije počnu  uzimati folnu kiselinu. Elenatal je dodatak prehrani za uporabu prije začeća i do 12. tjedna trudnoće. Sadržava folnu kiselinu i biološki aktivan oblik folata kalcijev-L-metilfolat (Metafolin).

Elebaby

Proizvod iz obitelji Elevit za trudnice od 13. tjedna trudnoće nadalje.

Budući znamo da se prehrambene potrebe žena tijekom trudnoće mijenjaju, razvili smo ELEBABY™ čiji je sastav pažljivo odabran kako bi odgovarao trudnicama u drugom i trećem tromjesečju.

Riječ je o cjelovitom dodatku prehrani s omega-3 masnim kiselinama te vitaminima i mineralima koji su vam potrebni u trudnoći.

Elemama – Tijekom dojenja i nakon poroda

Kada su trudnoća i porod iza žene, važno je da njezina prehrana bude zdrava i uravnotežena. Takvom prehranom će vratiti snagu i lakše se suočiti s izazovima majčinstva. Tijekom dojenja su veće dnevne potrebe za energijom i određenim hranjivim tvarima, stoga je potrebna pravilna prehrana. Dojenjem se između majke i djeteta stvara duboka povezanost, a majčino mlijeko za dijete predsavlja optimalnu hranu. Elemama je dodatak prehrani za uporabu tijekom dojenja i nakon poroda.  Sadržava pažljivo odabrane vitamine, minerale, lutein i omega-3 masne kiseline (DHA) koji potpomažu prehrambeni unos tih tvari tijekom dojenja i nakon poroda.