Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Radovan Petrović

Popust: -10%
Period popusta: 13.05. – 19.05.2019.
Napomena: Popust se odnosi na cijelu liniju proizvoda


 

Apiterapija Petrović – zlatna tajna dobrog zdravlja

Pčelinji proizvodi – med, cvjetni prah, propolis, matična mliječ i vosak – primjenjuju se od davnina zbog svog pozitivnog učinka na zdravlje čovjeka. Njihova upotreba je stara koliko i čovječanstvo, a danas ju nazivamo apiterapijom.

Obiteljska manufaktura Radovan Petrović od davne 1955. proizvodi medne mješavine na bazi pčelinjih produkata i prirodnu kozmetiku. Spajanjem pčelinjih produkata i njihovim miješanjem s ljekovitim biljem i eteričnim uljima koristeći najnovije spoznaje fitoterapije i aromaterapije, kreirana je paleta proizvoda u kojima su darovi prirode spojeni u proizvode za zdravlje i vitalnost modernog čovjeka.

Asortiman Radovan Petrović proizvoda čine medne mješavine i tinkture od kojih se najviše ističu Apicomplex Petrović za imunitet, Melbrosan za dišne putove, Api Dodatak s propolisom, Tinktura za urološki trakt i Apisan žuta krema na bazi prirodnog pčelinjeg voska. U proizvodnji se koriste isključivo hrvatski med, propolis, cvjetni prah i pčelinji vosak koji dolaze iz netaknute prirode Papuka. Svi Radovan Petrović proizvodi su 100% prirodni, bez aditiva, konzervansa i sličnih sintetskih dodataka.