Aktualno

Aktualnosti i novosti iz svijeta zdravlja i vitalnosti

Yasenka

Popust: -20%
Period popusta: 06.05. – 19.05.2019.
Napomena: Popust se odnosi na proizvode: Omega-3 i Magnezij šumeći a’20 i Magnezij direkt a’20


Omega-3

Omega-3 kapsule sadrže 1000 mg pročišćenog ribljeg ulja s najmanje 35 % omega3 masnih kiselina. Eikosapentaenoična kiselina (EPA) i dokosaheksaenoična kiselina (DHA) doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. Omega 3 kapsule sadrže i vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.Omega-3 kapsule uzimaju se u dozi od 1 do 2 kapsule na dan dulje vrijeme.

Magnezij

Jedna magnezijPLUS tableta sadrži magnezij (375 mg), vitamin C (120 mg) i vitamin B6 (1,4 mg). Magnezij, vitamin C i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Također doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkciji mišića. Bez šećera.magnezijPLUS tablete uzimaju se u dozi od 1 tablete na dan otopljene u čaši vode.

Magnezij DIREKT mikrogranule u vrećicama

Za mišiće, energiju i mentalnu sposobnost. Dodatak prehrani s magnezijem i B vitaminima.
Praktičan način primjene direktno u usta idealan je za svakodnevnu upotrebu, na putovanjima, za sportaše i zaposlene ljude.
Odrali i djeca starija od 12 uzimaju 1 vrećicu na dan. Sadržaj vrećice treba istresti direktno u usta nakon čega se granule brzo i potpuno otope, bez uzimanja tekućine.