Početna Pogodnosti Blagdanske akcije za zdravlje nacije

Pogodnosti

Blagdanske akcije za zdravlje nacije

Vaš Pablo webshop pobrinuo se da ovih blagdana dobro zdravlje i snažan imunitet budu najvrjedniji poklon koji ćete podariti sebi i svojim najdražima.

Svi članci
Datum objave: 15.12.2020.

Od 16. do 24. prosinca, samo u Pablo webshopu iskoristite 30% popusta na vrhunske proizvode iz linija LifeTime i ChildLife!

Proizvodi za djecu

Ovih blagdana ojačajte imunitet svojih malih prinčeva i princeza uz 30% popusta na vrhunski učinkovite ChildLife tekuće dodatke prehrani, pažljivo formulirane za zaštitu osjetljivog dječjeg imunološkog sustava. U Pablo ponudi pronađite ChildLife Vitamin C za normalno funkcioniranje imunološkog sustava i povećanje apsorpcije željeza te ChildLife Multivitamine i minerale s 18 vitamina i minerala za unapređenje zdravlja i imuniteta kod djece.

Pogledaj proizvode

Proizvodi za djecu i odrasle, trudnice i dojilje

U Pablo webshopu čeka vas 30% popusta na vrhunske ChildLife tekuće dodatke prehrani za zdravlje djece i odraslih koje bez problema mogu uzimati i trudnice i dojilje. ChildLife Ulje jetre bakalara bogat je izvor blagotvornih omega 3 masnih kiselina, a ChildLife Vitamin D3 pospješuje normalan rast i razvoj kostiju kod djece te svim dobnim skupinama nadoknađuje niske koncentracije vitamina D u organizmu, čiji je nedostatak osobito izražen tijekom zimskih mjeseci. 

Pogledaj proizvode

Proizvodi za odrasle

LifeTime dodaci prehrani vrhunski su proizvodi za unapređenje imuniteta i opće zdravstvene slike u odraslih, ovih blagdana uz 30% popusta samo u Pablo webshopu! LifeTime Immuno complex sadrži vitamin C, vitamine B kompleksa i cink za normalnu funkciju imunološkog sustava. LifeTime Vitamin C, osim pospješivanja imunološkog sustava, pridonosi i normalnom stvaranju kolagena. Tablete za žvakanje s ugodnim okusom vanilije i naranče LifeTime Cink, vitamin C i echinacea pridonose jačanju imuniteta, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Pogledaj proizvode

U Pablo webshopu provjerite cjelokupnu bogatu blagdansku ponudu za zdravlje, imunitet, ljepotu i njegu svih generacija vaše obitelji!

Blagdanske akcije

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna (10,61 €) donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna (1,33 €). Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.