Početna Proizvodi Tegobe Muči me... Oči i leće Proculin Lens otopina za leće putno pakiranje 100 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Oči i leće

Proculin Lens otopina za leće putno pakiranje 100 ml

Šifra: 00051418
Alkaloid

Proculin Lens je putno pakiranje višenamjenske otopine za leće. Preporučuje se i osjetljivim osobama koje su sklone suhim očima.

36,95 kn
Uključen PDV (25%)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Proculin Lens je višenamjenska otopina koja se koristi za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, vlaženje, podmazivanje, ispiranje i uklanjanje, naslaga proteina za sve vrste kontaktnih leća, uključujući i leće od silikon hidrogela.

Preporučuje se osjetljivim korisnicima koji su skloni suhim očima. U pakiranju se nalazi i antibakterijska kutija za leće s ionima srebra.

Upotreba

Oprati ruke i osušiti ih. Izvaditi leću, staviti na dlan i pažljivo protrljati otopinom s obje strane. Isprati kako bi uklonili sve ostatke.
Staviti leće u odgovarajuće odjeljke i napuniti ih tekućinom. Za dezinfekciju ostaviti leće u otopini najmanje četiri sata ili još bolje tijekom cijele noći. Lagano otresti leće prije nego ih izvadite iz kutije. Leće su spremne za upotrebu nakon navedenih koraka. Baciti otopinu i zatvoriti kutiju za leće.

Napomene

Proizvod je sterilan do trenutka otvaranja bočice. Nakon upotrebe bočicu treba dobro zatvoriti. Proizvod je potrebno upotrijebiti unutar 90 dana nakon prvog otvaranja. Držati proizvod dalje od izvora topline i dohvata djece. Ne zamrzavati. Ne piti. Ne koristiti proizvod u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka. U slučaju pojave neželjenih učinaka, prekinuti primjenu proizvoda i posavjetovati se s liječnikom.

Sastojci

Izotonična sterilna otopina sa pH 7,2 sadržava: poliheksametilen bigvanid (0.0001%), mirapol A15, natrijev edetat, metiloksiran polimer i natrijev hijaluronat (0.025%).

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.