Kozmetika i higijena / (Dermo)kozmetika / Zaštita od insekata

Raid spirale protiv komaraca 10 komada

Šifra: 00414997
Nedostupno Raid

Raid Spirale protiv komaraca su proizvod s ispitanom biološkom učinkovitošću za vanjsku upotrebu protiv običnih komaraca i tigrastih komaraca.

2,13 €
2.13
PDV uključen u cijenu
Želim da me obavijestite kada proizvod ponovno bude dostupan

Raid Spirale protiv komaraca su proizvod s ispitanom biološkom učinkovitošću za vanjsku upotrebu protiv običnih komaraca i tigrastih komaraca.

Raid Spirale protiv komaraca idealne su za vanjske prostore poput vrtova, balkona, trijemova. Djelovanje spirale protiv komaraca počinje 15 minuta nakon paljenja spirale.

Djeluje šest sati u području od 10 četvornih metara. Za zaštitu velikih prostora, preporučuje se upaliti više spirala protiv komaraca, razmjerno površini koja se želi zaštititi. U slučaju povjetarca ili vjetra, zaštićeno područje se smanjuje.

Upotreba

  1. Odvojiti spirale na način da se primi središnji dio dvije spirale pomoću palca i kažiprsta i nježno odvojiti, pazeći pri tom da se ne slome.
  2. Presaviti prema gore držač na metalnom stalku.
  3. Umetnuti spiralu na vrh držača, koristeći pri tom ureze koji se nalaze na sredini spirale.
  4. Zapaliti kraj spirale. Nakon nekoliko sekundi provjeriti da gori i da se žar dimi. Djelovanje spirale protiv komaraca počinje 15 minuta nakon paljenja spirale.
  5. lskoristiti dijelove potrganih spirala tako da se stave u ureze u stalku i zapale.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.