Početna Proizvodi Kozmetika i higijena (Dermo)kozmetika Zaštita od insekata Raid tekuće punjenje za električni aparat protiv komaraca 21 ml

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Kozmetika i higijena / (Dermo)kozmetika / Zaštita od insekata

Raid tekuće punjenje za električni aparat protiv komaraca 21 ml

Šifra: 00016573
Raspoloživo Raid

Raid Tekućina za električni aparatić pruža zaštitu protiv dosadnih komaraca za ugodan san.

5,04 €
|
38,00 kn
38.00
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Raid Tekućina za električni aparatić pruža zaštitu protiv dosadnih komaraca za ugodan san.

Djelotvoran je u prostorijama do 30 m² te pruža kontinuiranu i diskretnu zaštitu bez mirisa i dima. Više nema potrebe za sprejanjem ili mijenjanjem punjenja svake noći!

Raid Tekućina protiv komaraca traje do 30 dana, kada se koristi do osam sati na dan. Razina tekućine lako se može pratiti: kada je bočica prazna, potrebno ju je zamijeniti novim punjenjem.

Upotreba

  1. Pritisnuti i okrenuti kako biste ukloniti čep. Umetnuti punjenje u aparatić u za to predviđeni otvor.
  2. Okretati utikač dok boca ne bude u okomitom položaju. Umetnuti aparatić u električnu utičnicu: dok je u upotrebi svjetlosni pokazivač označit će da je aparatić u funkciji.
  3. Za gašenje aparatića jednostavno ga izvaditi iz utičnice.
  4. Postaviti bočicu u uspravan položaj kada je aparatić uključen. Kada se bočica s tekućinom isprazni, potrebno ju je zamijeniti novom. Za optimalnu učinkovitost, aktivirajte aparatić 30 minuta unaprijed.

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.