Početna Proizvodi Mame i djeca Suplementi za djecu Salvit Orsovit prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine 6 vrećica

Pitajte nas o proizvodu

Sve što vas zanima

Naše magistre odgovorit će najbrže što mogu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom

Mame i djeca / Suplementi za djecu

Salvit Orsovit prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine 6 vrećica

Šifra: 00058519
Raspoloživo Salvit

Salvit Orsovit je prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine za nadoknadu vode i elektrolita prilikom proljeva i/ili povraćanja.

3,45 €
|
25,97 kn
25.97
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 39,82 € | 300,00 kn

Salvit Orsovit je prašak s okusom naranče, a razvijen je za dijetalnu prehranu djece s gubitkom elektrolita i vode kod proljeva te za rehidraciju, nadoknadu elektrolita te obnovu i ravnotežu crijevne mikroflore.

Proizvod sadrži 6 vrećica po 6,25 g.

Upotreba

Sadržaj vrećice otopiti u 250 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode.

Upozorenja

Proizvod se mora uzimati pod liječničkim nadzorom. Čuvati van dohvata male djece. Prije upotrebe pročitati upute za upotrebu.

Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Nije primjeren za uzimanje kao jedini izvor prehrane.

Nije za parenteralnu upotrebu.

Potreban je oprez kod bolesnika sa zatajenjem srca ili bubrega, kod teške hipoproteinemije, hiperkloremije, vrlo visokih vrijednosti krvnog tlaka i kod trudnica koje pate od toksemije. Kod takvih bolesnika potrebno je pratiti vrijednosti elektrolita.

Sastojci

u 250 ml

(jedna vrećica/6,25 g)

Kalij 194 mg
Klorid 436 mg
Natrij 345 mg
Citrat 542 mg
Tindalizirane bakterijske kulture Lactobacillus acidophilus 1x10^9 stanica

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnje iznad 80 kuna donosi vam 1 bod na 10 potrošenih kuna. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.