Početna Proizvodi Mame i djeca Suplementi za djecu Salvit Orsovit prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine 6 vrećica
Mame i djeca / Suplementi za djecu

Salvit Orsovit prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine 6 vrećica

Šifra: 00058519
Nedostupno Salvit

Salvit Orsovit je prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine za nadoknadu vode i elektrolita prilikom proljeva i/ili povraćanja.

3,68 €
3.68
PDV uključen u cijenu
Želim da me obavijestite kada proizvod ponovno bude dostupan

Salvit Orsovit je prašak s okusom naranče, a razvijen je za dijetalnu prehranu djece s gubitkom elektrolita i vode kod proljeva te za rehidraciju, nadoknadu elektrolita te obnovu i ravnotežu crijevne mikroflore.

Proizvod sadrži 6 vrećica po 6,25 g.

Upotreba

Sadržaj vrećice otopiti u 250 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode.

Upozorenja

Proizvod se mora uzimati pod liječničkim nadzorom. Čuvati van dohvata male djece. Prije upotrebe pročitati upute za upotrebu.

Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Nije primjeren za uzimanje kao jedini izvor prehrane.

Nije za parenteralnu upotrebu.

Potreban je oprez kod bolesnika sa zatajenjem srca ili bubrega, kod teške hipoproteinemije, hiperkloremije, vrlo visokih vrijednosti krvnog tlaka i kod trudnica koje pate od toksemije. Kod takvih bolesnika potrebno je pratiti vrijednosti elektrolita.

Sastojci

u 250 ml

(jedna vrećica/6,25 g)

Kalij 194 mg
Klorid 436 mg
Natrij 345 mg
Citrat 542 mg
Tindalizirane bakterijske kulture Lactobacillus acidophilus 1x10^9 stanica

Česta pitanja

Mogu li kupovati bez korisničkog računa?

Da. Odaberite proizvode koje želite, dodajte ih u košaricu i kod plaćanja unesite podatke za dostavu. Korisnički račun potreban vam je ako želite skupljati bodove za uštedu, te sačuvati sve prošle narudžbe kako bi lakše ponovili narudžbu ili se podsjetili što ste zadnji put kupili.

Što se događa po izvršenoj narudžbi?

Naše magistre će prikupiti sve proizvode i pažljivo ih zapakirati, te predati vašu narudžbu našim dostavljačima. Ovisno o vašoj adresi, kupljeni proizvodi i preparati mogu vam biti na vratima već sljedeći dan, a najkasnije kroz 5 radnih dana.

Mogu li vratiti proizvode koji mi ne odgovaraju?

Naravno - u roku od 14 dana uz predočenje računa, ako su neoštećeni i neotvoreni. Nažalost, ne možemo preuzeti korištene proizvode, osim ako nisu tehnički neispravni, pri čemu vam možemo proizvod zamijeniti ili vam vratiti novac.

Mogu li se proizvodi naručiti telefonom?

Naravno, na broj 01 4870 224. Prilikom narudžbe ostavite nam i vašu email adresu, na koju vam šaljemo ponudu. Čim je uplata vidljiva na našem računu šaljemo vam naručeno.

Kako loyalty bodove koristiti na webshopu?

Ako ste stari korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti i prilikom online kupnje, potrebno je napraviti registraciju na webu te u korisničkom profilu Moj Pablo upisati postojeći ID broj iz aplikacije.

ID broj ćete pronaći u aplikaciji, nalazi se iznad vašeg imena i prezimena te sadrži 17 brojeva.

Ako ste novi korisnik aplikacije i želite svoje bodove koristiti na webshopu, potrebno je preuzeti aplikaciju, aktivirati novu karticu i prilikom registracije na webshopu upisati ID broj u Moj Pablo račun.

Kako prikupljam loyalty bodove?

Svakom kupnjom proizvoda (kozmetike, medicinskih proizvoda koji nisu na listi HZZO-a i dodataka prehrani) u iznosu većem od 10,61 € ostvarujete mogućnost prikupljanja bodova, u omjeru 1 bod za potrošenih 1,33 €.

U obračun za bodove ne ulaze proizvodi koji su na popustu većem od 10% i receptni lijekovi.

Bodovi se mogu iskoristiti za umanjenje računa u omjeru 1 bod = 0,13 €.

Za više informacija kliknite na link.

Kada će moji loyalty bodovi biti vidljivi u aplikaciji ili korisničkom profilu?

Molimo za malo strpljenja. Vaši bodovi u aplikaciji ili korisničkom profilu neće biti vidljivi odmah po napravljenoj narudžbi već nakon fiskalizacije računa, što može potrajati. Molimo da svoje bodove provjerite nakon preuzimanja paketa od dostavne službe. Ako ih i tada ne vidite, pišite nam na mail [email protected] pa ćemo provjeriti stanje vaših bodova te ih naknadno upisati ako bude potrebno.

Bodovi se neće obračunati na proizvode koji su već prethodno sniženi više od 10%.

Skupljajte bodove bez kartice

Preuzmite Pablo aplikaciju i ostvarite brojne pogodnosti i uštede.

Svaka kupnja iznad  10,61 € donosi vam 1 bod na potrošenih 1,33 €. Popust možete koristiti već kod sljedeće kupnje u Pablo ljekarni i webshopu. 

1 bod = 0,13 €

*Bodovi se ne obračunavaju na proizvode koji su prethodno sniženi više od 10%.

Više o programu vjernosti

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu.